295
Ο Νίκος Ανδρουλάκης | IntimeNews

Ανδρουλάκης: Προτιμώ το όνομά μου να είναι σε ψηφοδέλτιο με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2019, 18:02
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
|IntimeNews

Ανδρουλάκης: Προτιμώ το όνομά μου να είναι σε ψηφοδέλτιο με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2019, 18:02

Στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» στον ΣΚΑΪ ήταν καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ρωτήθηκε αρχικά για την περιβόητη αφίσα με τη «γροθιά» του ΚΙΝΑΛ, κάνοντας λόγο για «επικοινωνιακό λάθος», αλλά- όπως έσπευσε να εξηγήσει- «πολιτικά έχουμε δίκιο».

Ο ίδιος κατέκρινε την πολιτική της κυβέρνησης και είπε πως «αν υποβαθμιστούν οι εργασιακές σχέσεις, θα είμαστε απέναντι από την κυβέρνηση». «Έχει δικαίωμα ο εργαζόμενος να βγει στους δρόμους, είναι δίκαιο αίτημα», είπε όταν ρωτήθηκε αν θα βγει στους δρόμους το ΚΙΝΑΛ.

Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, «η παράταξή μας πρέπει να έχει ριζοσπαστικές θέσεις. Κατέβηκα το 2017 υποψήφιος γιατί πίστευα ότι αν είχαμε ριζοσπαστική ανανέωση σε πρόσωπα και μια θεσμική λειτουργία δημοκρατική, αυτό το κόμμα θα είχε πολύ καλύτερα ποσοστά… Είχα διαφωνήσει και με τον κ. Θεοδωράκη και με άλλους που θέλανε ένα κόμμα-Βαβέλ».

«Τώρα έχουμε ένα εκλογικό αποτέλεσμα, βάσει του οποίου γίνεται η συζήτηση», είπε ο ίδιος και έσπευσε να προσθέσει: «Αν γίνεται επιφανειακά η συζήτηση δεν έχω πρόβλημα να τοποθετηθώ. Γιατί είναι επιφανειακή κουβέντα το σύμβολο. Προφανέστατα προτιμώ να είναι το όνομά μου κάτω από τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και πολιτικά, και συναισθηματικά και προσωπικά. Αυτή η κουβέντα όμως δεν φτάνει, η κουβέντα πρέπει να πάει σε βάθος, να πολιτικοποιήσουμε τη συζήτηση, να πάμε παρακάτω. Οι απόψεις μας για όλα τα θέματα να είναι πιο μπροστά και από του ΣΥΡΙΖΑ και από της ΝΔ».

«Τα πρόσωπα που θα εκφέρουν τις απόψεις αυτές να έχουν υψηλό δείκτη εμπιστοσύνης. Δεν έγινε αυτό πριν από τις εκλογές και αυτό φάνηκε και στο αποτέλεσμα των εκλογών», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Συνεπώς θα βγείτε μπροστά;», ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους,  για να απαντήσει: «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, κάποια τέτοια διαδικασία, θεσμικά η Φώφη Γεννηματά είναι εκλεγμένη πρόεδρος, εγώ λέω μέσα από τα όργανά μας να διορθωθούν κάποια πράγματα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...