327
Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε παλαιότερη ομιλία του στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής | INTIMEnews

Ανδρουλάκης: Εκπληξη των ευρωεκλογών και με διψήφιο ποσοστό το Κίνημα Αλλαγής

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2019, 12:56
Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε παλαιότερη ομιλία του στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής
|INTIMEnews

Ανδρουλάκης: Εκπληξη των ευρωεκλογών και με διψήφιο ποσοστό το Κίνημα Αλλαγής

Protagon Team Protagon Team 20 Μαΐου 2019, 12:56

Βέβαιος ότι το Κίνημα Αλλαγής θα είναι η θετική έκπληξη των ευρωεκλογών -και μάλιστα με ισχυρό διψήφιο ποσοστό- εμφανίζεται σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Νίκος Ανδρουλάκης, όπου απαντά και στο ερώτημα «γιατί να ψηφίσω Κίνημα Αλλαγής».

«Είναι χρέος μας», τονίζει χαρακτηριστικά, «οι πολίτες που θέλουν να αποδοκιμάσουν τον τυχοδιωκτισμό του ΣΥΡΙΖΑ, να αγωνιστούμε για να ψηφίσουν Κίνημα Αλλαγής και όχι Νέα Δημοκρατία», που « έρχεται να κυβερνήσει ως γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς σχέδιο και με μόνο εργαλείο την αγανάκτηση του κόσμου από την φορολογική του αφαίμαξη».

«Παραμένουν αμετανόητοι», λέει για τη Νέα Δημοκρατία, «καθώς, ενώ οδήγησαν τη χώρα στην οικονομική κατάρρευση και στην ανάγκη για δημοσιονομική προσαρμογή με τον κ. Καραμανλή, αμέσως μετά όχι μόνο δεν βοήθησαν, αλλά υπονόμευσαν την προσπάθεια με ακραίους λαϊκισμούς, έχοντας την ίδια στρατηγική με τον ΣΥΡΙΖΑ» και «οι τελευταίες δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη ότι οι κοινωνικές ανισότητες είναι ένα φυσικό φαινόμενο και η υποστήριξη στην εφταήμερη εργασία δείχνουν το δρόμο που θέλει να ακολουθήσει η ΝΔ».

Οπως μεταξύ άλλων υπογραμμιζει ο κ. Ανδρουλάκης, «η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ πολώνουν το κλίμα γιατί θέλουν να κρύψουν την αδυναμία τους να τοποθετηθούν ξεκάθαρα για τα μεγάλα θέματα που αφορούν την Ευρώπη και την πατρίδα μας».

«Τι θα πει ο κ Μητσοτάκης; Ψηφίστε Νέα Δημοκρατία για να στηρίξετε την κ. Μέρκελ και τον κ. Βέμπερ που κρατούν την Ευρώπη σε θεσμική στασιμότητα ενισχύοντας το φαινόμενο της Γερμανικής Ευρώπης; Ή αντίστοιχα ο κ. Τσίπρας θα προβάλει την ευρωπαϊκή Αριστερά του Μελανσόν και όλων αυτών που καταδικάζουν τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων α λα καρτ, βάσει των ιδεοληψιών τους και που όσες φορές προτείναμε μέτρα ενίσχυσης της πολιτικής ενοποίησης τα καταψηφίζουν; Για αυτό δεν τους συμφέρει να μιλήσουν ευρωπαϊκά», επισημαίνει, υπενθυμίζοντας ότι «οι Σοσιαλδημοκράτες είναι οι μόνοι που στάθηκαν δίπλα στην Ελλάδα, όποιος κι αν ήταν στην κυβέρνηση, καταδικάζοντας τα σκληρά μέτρα λιτότητας και δίνοντας αγώνα ώστε η Ελλάδα να μη βρεθεί εκτός της ζώνης του ευρώ την εποχή των επικίνδυνων παιχνιδιών Βαρουφάκη – Σόιμπλε».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...