204
|

Ανδρουλάκης: «Αν είχα φύγει λίγο νωρίτερα από την καφετέρια θα είχα πέσει πάνω στον τρομοκράτη»

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2018, 11:40

Ανδρουλάκης: «Αν είχα φύγει λίγο νωρίτερα από την καφετέρια θα είχα πέσει πάνω στον τρομοκράτη»

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2018, 11:40

«Μόλις είχαμε ζητήσει τον λογαριασμό και υπήρχε μία μικρή καθυστέρηση. Την ώρα που πληρώναμε να βγούμε έξω η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού άρχισε να τρέχει προς την πλευρά μας και να φωνάζει “terrorists” (τρομοκράτες) και να μας σπρώχνει να μπούμε πάλι μέσα». Ετσι περιέγραψε ο ευρωβουλευτής της Ελιάς (ΚΙΝΑΛ) Νίκος Ανδρουλάκης τις στιγμές της τρομοκρατικής επίθεσης τη νύχτα της Τρίτης στο Στρασβούργο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Ανδρουλάκης είπε ότι η συγκεκριμένη καφετέρια βρίσκεται δέκα μέτρα από εκεί όπου έπεσε ο πρώτος νεκρός (τρεις νεκροί και 12 τραυματίες ήταν ως το πρωί της Τετάρτης ο απολογισμός).

«Αν είχα φύγει λίγο νωρίτερα από την καφετέρια θα είχα πέσει πάνω στον τρομοκράτη», πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης, o οποίος ανάρτησε και εικόνες από το σημείο της επίθεσης την ώρα του συμβάντος

Ο κ. Ανδρουλάκης εξήγησε επίσης πως όλα αυτά τα χρόνια το Στρασβούργο είχε πάρα πολύ ισχυρή φρούρηση με αποτέλεσμα η αστυνομία να φτάσει στο σημείο πολύ γρήγορα.

«Μείναμε στο πίσω μέρος του εστιατορίου για περίπου τέσσερις ώρες και ήμασταν περίπου στα 25-30 άτομα», είπε ο κ. Ανδρουλάκης, εξηγώντας πως μόλις τους άφησαν να φύγουν από το εστιατόριο δεν τους άφησαν να κατευθυνθούν προς τα σπίτια τους, αλλά τους οδήγησαν στο επιμελητήριο όπου τους έκαναν και εξονυχιστικό έλεγχο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...