578
«Θα τους διαλύσω με τα προνόμια που διαθέτει ο απλός ελληνας πολίτης, όχι με τα προνόμια βουλευτών και υπουργών. Θα μου φάει κάποιους μήνες παραπάνω. Δεν πειράζει, εδώ είμαστε», το μήνυμα που στέλνει ο πρώην υπουργός | INTIMEnews

Ανδρέας Λοβέρδος: Είναι ο τελευταίος σπασμός του Ρασπούτιν – θα τους τσακίσω

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2019, 12:55
«Θα τους διαλύσω με τα προνόμια που διαθέτει ο απλός ελληνας πολίτης, όχι με τα προνόμια βουλευτών και υπουργών. Θα μου φάει κάποιους μήνες παραπάνω. Δεν πειράζει, εδώ είμαστε», το μήνυμα που στέλνει ο πρώην υπουργός
|INTIMEnews

Ανδρέας Λοβέρδος: Είναι ο τελευταίος σπασμός του Ρασπούτιν – θα τους τσακίσω

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2019, 12:55

Ως «τελευταίο σπασμό του Ρασπούτιν» χαρακτήρισε ο Ανδρέας Λοβέρδος την απόφαση της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, να διαβιβαστεί εκ νέου στη Βουλή η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του για την υπόθεση της Νovartis, προκειμένου να παρασχεθεί άδεια για άσκηση δίωξης για το αδίκημα της δωροδοκίας.

«Τώρα θα τον δω τον φάκελο που θα έρθει στη Βουλή, αλλά από ό,τι μαθαίνω, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εναντίον μου, αλλά καινούργια στοιχεία που είναι στην αντίθετη κατεύθυνση», δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Λοβέρδο, επώνυμος μάρτυρας έδινε χρήματα σε έναν από τους «κουκουλοφόρους» μάρτυρες για να καταθέσει «συγκεκριμένα πράγματα».

Στο ίδιο πλαίσιο κατήγγειλε ότι ένας εκ των μαρτύρων, χωρίς κουκούλα -επειδή μηνύθηκε για την κατάθεσή του- πήγε με τον δικηγόρο του στον ανακριτή του και κατέθεσε υπόμνημα σύμφωνα με το οποίο «άλλα έλεγε και άλλα έγραφαν και δεν του έδειχναν στο τέλος να διαβάσει τι είχε πει».

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρώην υπουργός, η εισαγγελέας Διαφθοράς ξαναστέλνει τη δικογραφία στη Βουλή χωρίς λόγο, με στόχο να πει ότι «αρχειοθετώ όλο τον κόσμο άλλα να, κάτι βρήκα».

«Ο ‘’Ρασπούτιν’’ τι είχε πει; Προχωρήστε το και θα τα βρούμε στο μέλλον. Συντηρείται ένα κλίμα. Αυτό είναι ο τελευταίος σπασμός του Ρασπούτιν», σχολίασε δηκτικά.

«Θα τους τσακίσω με τα προνόμια του απλού έλληνα πολίτη»

Κλείνοντας ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε: «Θα τους τσακίσω, θα τους διαλύσω με τα προνόμια που διαθέτει ο απλός ελληνας πολίτης, όχι με τα προνόμια και τα προσχήματα βουλευτών και υπουργών. Θα μου φάει κάποιους μήνες παραπάνω. Δεν πειράζει, εδώ είμαστε».

Σε άρθρο του στα «ΝΕΑ» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει για την υπόθεση τα εξής:

Το μέγεθος της πολιτικής σκευωρίας Novartis είναι αδύνατο να οριοθετηθεί. Και αυτό γιατί είναι αδύνατο να μπει κάθε δημοκράτης πολίτης στο μυαλό εκείνων των αδίστακτων που προσπαθούν να εξοντώσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους με μόνο όπλο τους συκοφαντίες, μυθεύματα, ψέματα και περίσσευμα πολιτικής αλητείας.

Οι νέες όμως εξελίξεις δεν αφήνουν κανένα περιθώριο. Η κατάχρηση εξουσίας συντελέστηκε και κατά νομική ακριβολογία. Είναι σαφές ότι σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας που γίνεται σε βάρος μου είναι, προφανώς, η απόπειρα αναδρομικής δικαιολόγησης των παρανομιών που διαπράχθηκαν επί τρία χρόνια στο πλαίσιο της σκευωρίας «Νοβάρτις».

Τρία χρόνια τώρα έχω στοχοποιηθεί όσο κανένας άλλος πολιτικός από το 1989. Με έχουν κατηγορήσει ακόμη και για κατασκοπεία!!! Πυξίδα των σκευωρών είναι η δυσανεξία τους σε οποιαδήποτε αντιπολιτευτική φωνή. Και όσο πιο σθεναρή είναι η φωνή τόσο μεγαλώνει το πέπλο της πλεκτάνης που εξυφαίνουν.

Σε ό,τι όμως με αφορά υπήρξα από την πρώτη στιγμή ξεκάθαρος. Κανείς δεν θα πετύχει να με φιμώσει. Και επειδή έχω με το μέρος μου την αλήθεια, την εντιμότητα και τη στήριξη των πολιτών, οι απεγνωσμένες και απονενοημένες ενέργειες της πολιτικής συμμορίας δεν μπορούν να με αγγίξουν.

Ξεκάθαρος όμως είμαι για άλλη μία φορά για αυτό που περιμένει τους οργανωτές, ενορχηστρωτές και εκτελεστές της άθλιας αυτής πλεκτάνης. Οσες και όσοι έχουν εμπλακεί στα αδικήματα που τελέστηκαν σε βάρος μου, συμπεριλαμβανομένης της κατάχρησης εξουσίας, θα λογοδοτήσουν για τα κακουργήματά τους, όπου και όπως αρμόζει.

Τίποτε δεν θα σταθεί εμπόδιο στην αποκάλυψη της σκευωρίας και κανείς από τους πολιτικούς σκευωρούς δεν θα αποφύγει την κατά νόμο λογοδοσία και τιμωρία. Τίποτε λιγότερο δεν είναι αρκετό.

Κλείνοντας θέλω να υπογραμμίσω ότι δεν τίθεται το παραμικρό ζήτημα είτε για βουλευτική ασυλία είτε για τον νόμο περί ευθύνης των υπουργών. Δεν κρύφτηκα ποτέ στην πολιτική μου ζωή και δεν συνηθίζω να λειτουργώ σε σκοτεινούς θαλάμους. Διαβεβαιώνω ότι τους σκευωρούς θα τους νικήσω με τα ίδια όπλα που διαθέτουν όλοι οι Ελληνες και όλες οι Ελληνίδες χωρίς προνόμια και προσχήματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...