203
/ | INTIMEnews

Aναβολή ξανά στη δίκη Σαββίδη για την εισβολή με το περίστροφο στην Τούμπα

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2020, 12:44
/
|INTIMEnews

Aναβολή ξανά στη δίκη Σαββίδη για την εισβολή με το περίστροφο στην Τούμπα

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2020, 12:44

Αναβλήθηκε εκ νέου η εκδίκαση της υπόθεσης με την ένοπλη εισβολή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας κατά τη διάρκεια του επεισοδιακού αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ τον Μάρτιο του 2018.

Εκτός από τον Ιβάν Σαββίδη που είχε εισβάλει στο γήπεδο φέροντας περίστροφο, στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να δικαστούν ο τότε αθλητικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων» Λούμπος Μίχελ και έξι άτομα της προσωπικής φρουράς του Ιβάν Σαββίδη.

Το κατηγορητήριο τους καταλογίζει παραβάσεις συνδεόμενες με τον αθλητικό Νόμο.

Οπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση για τις 14 Μαΐου 2021 κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα που υποβλήθηκε για λογαριασμό δικηγόρου ο οποίος εκπροσωπεί κατηγορούμενο από την προσωπική φρουρά του Ιβάν Σαββίδη και επικαλέστηκε λόγους υγείας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το αίτημα αναβολής, ο συγκεκριμένος συνήγορος είναι εμπύρετος και πρόκειται να υποβληθεί σε τεστ για κορονοϊό.

Από την δικαστική αίθουσα απουσίαζαν βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης, όπως αστυνομικοί που σύμφωνα με παράγοντες της δίκης βρίσκονται σε εκπαίδευση και δεν κατέστη εφικτό να δώσουν το παρών, ο διαιτητής εκείνης της αναμέτρησης Γιώργος Κομίνης κ.ά. Ο Ιβάν Σαββίδης και ο Λούμπος Μίχελ παρίσταντο δια πληρεξούσιων δικηγόρων.

Είχαν προηγηθεί αναβολές της δίκης είτε λόγω παρέλευσης του ωραρίου γραμματείας είτε κατόπιν αιτημάτων δικηγόρων εξαιτίας κωλυμάτων που επικαλέστηκαν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...