332
|

Ανατριχιαστικές οι περιγραφές της 22χρονης παιδοκτόνου στη Νέα Σμύρνη

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2018, 12:43

Ανατριχιαστικές οι περιγραφές της 22χρονης παιδοκτόνου στη Νέα Σμύρνη

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2018, 12:43

Σοκ ακόμα και στους «δοκιμασμένους» αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών προκάλεσαν όλα όσα ανέφερε στην ομολογία της η 22χρονη που πέταξε στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας της το νεογέννητο μωρό της, λίγα μόλις λεπτά μετά τη γέννησή του.

Η αδίστακτη μητέρα νοσηλευόταν φρουρούμενη σε γυναικολογική κλινική, εν αναμονή της έκδοσης του εντάλματος σύλληψή της  για παιδοκτονία.

Oπως έγινε γνωστό, η 22χρονη σπούδαζε σε ΙΕΚ της Καλαμάτας. Στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης έμενε με τη μητέρα της. Εμεινε έγκυος το περασμένο καλοκαίρι ενώ βρισκόταν στην Καλαμάτα, αλλά όταν αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στον σύντροφό της, εκείνος τρομοκρατήθηκε και εξαφανίστηκε.

Εκείνη όμως αποφάσισε να κρατήσει το μωρό, αλλά κατάφερε -άγνωστο πώς τόσο καιρό- να αποκρύψει την εγκυμοσύνη της ακόμα και από την ίδια της τη μητέρα. Σε αυτό συνέβαλε πάντως το γεγονός ότι  είχε μερικά παραπανίσια κιλά και φορούσε σχεδόν πάντα φαρδιά ρούχα.

Εκεί όμως που προκάλεσε ανατριχίλα η ομολογία της ήταν όταν περιέγραψε πώς γέννησε το άτυχο βρέφος, αλλά και το τι ακολούθησε μετά τον τοκετό.

Η 22χρονη γέννησε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής μέσα στην μπανιέρα του διαμερίσματός της! Φοβούμενη μη γίνει αντιληπτή από τη μητέρα της όταν εκείνη θα επέστρεφε στο σπίτι, τύλιξε το νεογέννητο με ένα σεντόνι και το πέταξε πάνω σε ένα δίχτυ – τέντα στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας. Οπως διαπιστώθηκε από τη νεκροτομή, το μωράκι είχε γεννηθεί υγιές και πέθανε περίπου 12 με 20 ώρες αργότερα, αβοήθητο στο κρύο.

«Φοβόταν μη το δει η μητέρα της. Το γέννησε στην μπανιέρα. Εκοψε τον ομφάλιο λώρο με ψαλίδι. Το τύλιξε με σεντόνι, το έβαλε μέσα στη σακούλα και το πέταξε από το μπαλκόνι» είπαν αστυνομικές πηγές, μεταφέροντας όσα ανέφερε η 22χρονη στην ομολογία της.

Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε το νεκρό βρέφος οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ανέλαβαν τη υπόθεση εστίασαν στις καταθέσεις και μαρτυρίες ενοίκων της πολυκατοικίας, αλλά και περιοίκων. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις καταθέσεις των ενοίκων πολυκατοικιών που πλαισιώνουν τον ακάλυπτο χώρο.

Μόλις είδαν τη νεαρή, αμέσως αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την υγεία της. Λίγο αργότερα το  δείγμα DNA που της πήραν ταυτοποιήθηκε  με εκείνο του μωρού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...