214
Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση | Βασίλης Μπίμπας

Αναστέλλονται όλες οι εκδηλώσεις της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2020, 15:10
Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση
|Βασίλης Μπίμπας

Αναστέλλονται όλες οι εκδηλώσεις της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2020, 15:10

Αναστέλλει τις εκδηλώσεις και επιστρέφει τα χρήματα σε όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό και μετά την κήρυξη πανδημίας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Η ανακοίνωση

«Με αίσθημα ευθύνης, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση ανακοινώνει την αναστολή των εκδηλώσεών της, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τη δημόσια υγεία. Η ασφάλεια των θεατών και των εργαζομένων είναι προτεραιότητά μας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:
– Για αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω του onassis.org ή του τηλεφωνικού κέντρου +30 210 900 5800, οι ακυρώσεις θα πραγματοποιηθούν χωρίς ειδικό αίτημα από τον αγοραστή και χωρίς φυσική παρουσία. Η διαδικασία αυτόματης πίστωσης του ποσού στην πιστωτική/χρεωστική από την οποία έγινε η αγορά θα ολοκληρωθεί έως τις 30 Μαρτίου 2020.
– Για αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω του δικτύου καταστημάτων Public ή το κατάστημα Ιανός, παρακαλούμε όπως μεταβείτε στο κατάστημα που έγινε η αγορά από τις 18 Μαρτίου 2020 και εξής, ώστε να πραγματοποιηθεί επιστροφή των χρημάτων σας με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει αρχικά η πληρωμή.
– Για αγορές που πραγματοποιήθηκαν με μετρητά από τα εκδοτήρια της Στέγης με μετρητά ή με χρέωση κάρτας στα POS του χώρου, παρακαλούμε όπως αποστείλετε email στο [email protected] ώστε να σας κρατούμε ενήμερους για τις εξελίξεις και τις ημέρες που θα επανέλθει στις κανονικές του λειτουργίες ο οργανισμός.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...