208
Ο διαιτητής Κομίνης σε ένα ντέρμπι που δύσκολα θα ξεχαστεί | IntimeSports

Αναμονή -τουλάχιστον- μέχρι την Τετάρτη για τις ποινές του ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Protagon Team Protagon Team 16 Μαρτίου 2018, 16:36
Ο διαιτητής Κομίνης σε ένα ντέρμπι που δύσκολα θα ξεχαστεί
|IntimeSports

Αναμονή -τουλάχιστον- μέχρι την Τετάρτη για τις ποινές του ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Protagon Team Protagon Team 16 Μαρτίου 2018, 16:36

Εχουν περάσει ήδη πέντε ημέρες από τον αγώνα του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, ενός αγώνα που θα τελειώσει στις δικαστικές αίθουσες το νωρίτερο την Τετάρτη. Συγκεκριμένα, η απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Super League για την πολύκροτη υπόθεση του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αναμένεται τουλάχιστον την προσεχή Τετάρτη 21 Μαρτίου.

Ο διαιτητής Κομίνης κλήθηκε ξανά από τον δικαστή για να καταθέσει αλλά αυτός απάντησε μέσω e-mail πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο τουλάχιστον ως τις 28 Μαρτίου, λόγω οικογενειακού προβλήματος.

Στην τοποθέτησή του, ο διαιτητής της Τούμπας ανέφερε: «Δυστυχώς, ως τις 28 Μαρτίου δεν είναι εφικτή η αυτοπροσώπως παρουσία μου για λόγους που αφορούν οικογενειακά προβλήματα. Σε συνέχεια του παραπάνω μηνύματός μου, δεν ξέρω αν θα είναι εφικτή η φυσική μου παρουσία και μετά την 28η Μαρτίου. Πάντως, δέχομαι να καταθέσω μέσω υπομνήματος αν κρίνεται αναγκαίο».

Από τα αρμόδια όργανα ο Γιώργος Κομίνης καλείται να απαντήσει στις ερωτήσεις που θα του τεθούν εντός 48 ωρών, ενώ οι ομάδες ζήτησαν με τη σειρά τους 48 ώρες μετά τον Κομίνη, να υποβάλλουν τα υπομνήματά τους.

Ο αθλητικός δικαστής δεν έκανε δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ για αναβολή της διαδικασίας λόγω της απουσίας του Γιώργου Κομίνη, ωστόσο, μετά την εξέταση των μαρτύρων και τις αγορεύσεις των νομικών, έδωσε προθεσμία 48 ωρών στον διαιτητή του ντέρμπι για να καταθέσει μέσω υπομνήματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...