356
Ο Γούντι Αλεν σε σκηνή από την απολαυστική ταινία του «To Rome with Love» | Medusa Film

Ανακοινώθηκαν οι ηθοποιοί που στηρίζουν τον Γούντι Αλεν στη νέα του ταινία

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουνίου 2019, 15:03
Ο Γούντι Αλεν σε σκηνή από την απολαυστική ταινία του «To Rome with Love»
|Medusa Film

Ανακοινώθηκαν οι ηθοποιοί που στηρίζουν τον Γούντι Αλεν στη νέα του ταινία

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουνίου 2019, 15:03

Η περιπέτεια της πιο πρόσφατης ταινίας του Γούντι Αλεν «A Rainy Day in New York» φτάνει στο τέλος της, με τον Γούντι Αλεν να κερδίζει δικαστικά τα δικαιώματα προβολής της ταινίας από την παραγωγό εταιρεία Amazon, η οποία είχε βάλει την ταινία στο συρτάρι, στον απόηχο του #MeToo.

Ενώ λοιπόν στο Χόλιγουντ ο 83χρονος σκηνοθέτης κοντεύει να γίνει persona non grata εξαιτίας των κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση που είχε κάνει εις βάρος του η θετή του κόρη Ντίλαν Φάροου, η Ευρώπη τού δείχνει το ευσπλαχνικό της πρόσωπο και είναι διατεθειμένη να προβάλει κανονικότατα τη νέα του ταινία. Αλλωστε, οι συγκεκριμένες κατηγορίες δεν εξακριβώθηκαν ποτέ, στο πλαίσιο όμως της γενικότερης κατακραυγής για τέτοιου είδους συμπεριφορές, ο Αλεν βρέθηκε ανήμπορος να εισακουστεί, όσο διάσημος και αν είναι.

Εκτός όμως από το «A Rainy Day in New York», ο ακούραστος Γούντι, έχοντας βρει απάνεμο λιμάνι στην Ευρώπη, ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Με προσωρινό τίτλο «Wasp 2019», η ταινία θα αρχίσει να γυρίζεται το καλοκαίρι του 2019 στην Ισπανία με βασικούς ηθοποιούς τον Κριστόφ Βαλτζ, την Τζίνα Γκέρσον, τον Λουί Γκαρέλ, τον Σερζί Λοπέζ, την Ελενα Ανάγια και τον Γουάλας Σον. Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον και πολυσυλλεκτικό καστ.

Παραγωγή των Gravier Productions και Mediapro (είναι η εταιρεία πίσω από το «Vicky Cristina Barcelona» και το «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» του Γούντι Αλεν), το φιλμ αφηγείται την ιστορία ενός παντρεμένου ζευγαριού Αμερικανών που ταξιδεύει στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν και μαγεύεται από την ομορφιά της ισπανικής πόλης και όλα όσα διαδραματίζονται στις οθόνες της διοργάνωσης. Η γυναίκα ξεκινάει μία παράλληλη ερωτική σχέση με έναν γάλλο σκηνοθέτη, ενώ ο άντρας ερωτεύεται μια όμορφη Ισπανίδα.

Ο Χάουμε Ρούρες, εκ μέρους της Mediapro δήλωσε: «Δουλεύουμε με τον Γούντι Αλεν εδώ και 14 χρόνια. Οι ταινίες του, όπως κάθε ταινία που αναλαμβάνουμε την παραγωγή της, έχουν μία μοναδικη προσωπικότητα. Η τελευταία του ταινία έχει όλα τα συστατικά για να σταθεί στο ύψος όσων έχουμε συνηθίσει από το ταλέντο ενός σκηνοθέτη όπως ο Γούντι Αλεν: ενα έξυπνο σενάριο και ένα πρωτοκλασάτο καστ. Επίσης, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μπορέσουμε να κάνουμε γυρίσματα στο Σαν Σεμπαστιάν, έναν τόπο που έχει τόσο ισχυρούς δεσμούς με το ίδιο το σινεμά».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...