301
| INTIMEnews

Αναγνωστόπουλος: Δεν ταξίδεψα στη Σούδα, δεν γνωρίζω τον Δογιάκη

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2021, 10:46
|INTIMEnews

Αναγνωστόπουλος: Δεν ταξίδεψα στη Σούδα, δεν γνωρίζω τον Δογιάκη

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2021, 10:46

Σε σειρά διαψεύσεων όσων έχουν δει εσχάτως το φως της δημοσιότητας υπό τη μορφή αναπαραγωγής «πληροφοριών» και φημολογιών, προέβη μέσω δήλωσής του από τις φυλακές ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος.

Ο συζυγοκτόνος δηλώνει κατ’ αρχάς «ανακουφισμένος» από την απόφαση ανάθεσης της προσωρινής επιμέλειας της μικρής Λυδίας στην οικογένεια της Καρολάιν. «Ξέρω -λέει- ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο».

Οσον αφορά τα περί αγοράς οικοπέδου στο Πικέρμι, ο Αναγνωστόπουλος μιλά για «ανακρίβειες», υποστηρίζοντας ότι «η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του».

Ομοίως διαψεύδει ότι ζήτησε από την οικογένεια της συζύγου τους να πληρώσει για το φέρετρο στην κηδεία της. «Δεν πλήρωσε η οικογένειά της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας, αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα», ισχυρίζεται στη δήλωσή του που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1.

Αρνείται επίσης ότι ο ίδιος ή συζυγός του είχαν μεταβεί – εν μέσω lockdown- στην Σούδα – πληροφορία την οποία είχε επικαλεστεί πρόσφατα ο επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας, Αθανάσιος Κατερινόπουλος. Ο κ. Κατερινόπουλος είχε δηλώσει ότι κάποιος από το ζευγάρι ταξίδεψε -με συνοδό μάλιστα- στην Κρήτη για να νοικιάσει σπίτι εν μέσω πανδημίας και απαγόρευσης μετάβασης σε άλλη περιφέρεια, περίπου έναν μήνα πριν από τη δολοφονία.

«Ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρόνια», ενώ και για όσα επικαλείται βρετανική εφημερίδα σχετικά με το ημερολόγιο της Καρολάιν, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει ημερολόγιο: «Τη θεωρώ αναξιόπιστη [την εφημερίδα] γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο».

Ο Αναγνωστόπουλος διαψεύδει τέλος ότι είχε οιαδήποτε σχέση ή γνωριμία με τον -αυτόχειρα σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ- ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός», Σταύρο Δογιάκη. «Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν, δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του», ξεκαθαρίζει προς απάντηση των φημολογιών που εμφανίζουν να συνδέονται οι δύο υποθέσεις στα Γλυκά Νερά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...