265
Ο Τσακ Σούμερ υποδέχθηκε τους δημοσιογράφους για δηλώσεις με ένα πιατάκι γεμάτο τσιζκέικ στο χέρι | Twitter

Αμερικανός γερουσιαστής: «Ναι, είμαι εθισμένος στο… τσιζκέικ»

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2020, 20:46
Ο Τσακ Σούμερ υποδέχθηκε τους δημοσιογράφους για δηλώσεις με ένα πιατάκι γεμάτο τσιζκέικ στο χέρι
|Twitter

Αμερικανός γερουσιαστής: «Ναι, είμαι εθισμένος στο… τσιζκέικ»

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2020, 20:46

Σε ποιο σημείο μπορεί να σε οδηγήσει ο εθισμός σου στο αγαπημένο σου γλυκό;

Ο Τσακ Σούμερ πάντως μόλις επιβεβαίωσε πως την τελευταία δεκαετία έχει ξοδέψει σχεδόν 8.000 ευρώ προκειμένου να απολαμβάνει το λατρεμένο του τσιζκέικ.

Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Δημοκρατικών στη Γερουσία δήλωσε δημοσίως «ένοχος» για την «κατηγορία» που τον ακολουθούσε εδώ και χρόνια, πως την τελευταία δεκαετία έχει ξοδέψει… μια περιουσία στο συγκεκριμένο γλυκό.

«Τα δίνω ως δώρα. Τα χρησιμοποιώ για στοιχήματα, ξέρετε, όταν κάποιος θέλει να βάλει ένα στοίχημα, π.χ. Μπρούκλιν κόντρα σε Γουισκόνσιν σε κάτι. Οπότε, προς τη New York Post και άλλους, δηλώνω ένοχος όπως κατηγορήθηκα» τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή.

«Τρελαίνομαι για το τσιζκέικ του (ζαχαροπλαστείου) Junior. Είναι το καλύτερο στον κόσμο. Φτιάχνεται στο Μπρούκλιν, πηγαίνω εκεί από τότε που ήμουν μικρό παιδάκι, είναι η ένοχη απόλαυσή μου» πρόσθεσε, απολαμβάνοντας το κομμάτι του.

Μάλιστα, ρώτησε κάποια στιγμή στους δημοσιογράφους που κάλυπταν τη συνέντευξη Τύπου αν ήθελαν κι εκείνοι να δοκιμάσουν το γλυκό με την κρέμα και τα θρυμματισμένα μπισκότα.

Και αμέσως μετά, ο ηγέτης των Δημοκρατικών στη Γερουσία, με ένα πιατάκι με τσιζκέικ στο χέρι, τους πρόσφερε από ένα κυπελλάκι με τσιζκέικ.

Οπως, πάντως, επιβεβαίωσε το γραφείο του πολιτικού στο CNN, το υπερβολικό αυτό ποσό που «επενδύθηκε» στην αγορά των γλυκών, δεν προήλθε από τα χρήματα των αμερικανών φορολογουμένων, αλλά από τον ίδιο τον Σούμερ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...