319
|

Παρίστανε τον αστυνομικό της ασφάλειας του Τσίπρα και απειλούσε με σύλληψη πολίτες

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2018, 12:16

Παρίστανε τον αστυνομικό της ασφάλειας του Τσίπρα και απειλούσε με σύλληψη πολίτες

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2018, 12:16

Οι πληροφορίες για την δράση του είχαν φθάσει μαζί με την περιγραφή του στο γραφείο Ασφαλείας Αμπελοκήπων. Ο λόγος για έναν 28χρονο Αλβανό, ο οποίος εμφανιζόταν ως άνδρας της προσωπικής ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα σε τουλάχιστον μία περίπτωση είχε απειλήσει με σύλληψη  πολίτη.

Ο… fake αστυνομικός εντοπίστηκε στη συμβολή των λεωφόρων Κηφισίας και Αλεξάνδρας, όπου κατά δήλωσή του (όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς) βρισκόταν για να διευκολύνει την ασφαλή μετάβαση του Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του protothema.gr,  28χρονος δήλωσε ότι είναι αστυνομικός αποσπασμένος στην ασφάλεια του Πρωθυπουργού και μάλιστα κατά τη διάρκεια της «υπηρεσίας του» στο σημείο, παρενέβη σε λογομαχία άνδρα της Τροχαίας με πολίτη, απειλώντας τον τελευταίο με σύλληψη.

Οταν οι αστυνομικοί (που ήταν ενημερωμένοι για τη δράση του και είχαν την περιγραφή του) επιχείρησαν να ελέγξουν τα στοιχεία του, εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας ένας από τους αστυνομικούς κατάφερε να αποσπάσει τσαντάκι του 28χρονου το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, περιείχε ένα αεροβόλο όπλο με μεταλλικά σφαιρίδια, μια αληθινή αστυνομική ταυτότητα που ανήκει σε αστυφύλακα ο οποίος είχε δηλώσει την απώλεια της το 2016, χειροπέδες και έναν ασύρματο I-Com ο οποίος ήταν ρυθμισμένος στη συχνότητα του καναλιού του κέντρου της Ασφάλειας Αθηνών.

Ο 28χρονος τελικά συνελήφθη, και με τη συνδρομή εισαγγελέα, η Αστυνομία προέβη σε έρευνα στο διαμέρισμά του όπου βρέθηκαν: μία αστυνομική κάρτα, φωτογραφίες ταυτότητας με αστυνομική στολή, κλειδιά από χειροπέδες, ένα πηλήκιο αστυφύλακα, ένα πορτοφόλι με το σήμα της Ελληνικής Αστυνομίας, πέντε κινητά τηλέφωνα και τσαντάκια που χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί για να μεταφέρουν τον οπλισμό τους, καθώς και τα κλειδιά από δυο πολυτελή αυτοκίνητα ιδιοκτησίας του, μάρκας Mercedes SLK και Jeep Cherokee.

Κατά τη σύλληψη του προσπάθησε να δικαιολογηθεί στους «συναδέλφους» του, λέγοντας ότι ήταν μεγάλο του όνειρο να γίνει αστυνομικός, δεν τα κατάφερε όμως ποτέ και έτσι αποφάσισε να γίνει από μόνος του!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...