386
Η ήρεμη πανσιόν στη Βαυαρία όπου εντοπίστηκαν τρία πτώματα | EPA/NEWS5 / Sebastian Pieknik

Αλλοι δύο νεκροί από βαλλίστρα στη Γερμανία – Ομαδική αυτοκτονία ή κάτι άλλο;

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2019, 11:34
Η ήρεμη πανσιόν στη Βαυαρία όπου εντοπίστηκαν τρία πτώματα
|EPA/NEWS5 / Sebastian Pieknik

Αλλοι δύο νεκροί από βαλλίστρα στη Γερμανία – Ομαδική αυτοκτονία ή κάτι άλλο;

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2019, 11:34

Ο εντοπισμός και άλλων νεκρών από βέλη βαλλίστρας –και μάλιστα στην κατοικία ενός από τα πρώτα θύματα– πυκνώνει το μυστήριο για αυτήν τη περίεργη υπόθεση στη Γερμανία για την οποία δεν είναι σαφές αν πρόκειται για περίπτωση ομαδικής αυτοκτονίας με άγνωστα κίνητρα ή κάτι άλλο.

Το Σάββατο η αστυνομία ανακάλυψε τρία πτώματα σε ξενοδοχείο στη Βαυαρία, στα νότια της χώρας. Επρόκειτο για έναν άνδρα και δύο γυναίκες που κατέλυσαν όλοι μαζί την Παρασκευή. Δεν είναι ακόμη σαφές τι σχέση, συγγενική ή άλλη, είχαν μεταξύ τους, αν και γερμανική εφημερίδα έγραψε ότι οι γυναίκες ήταν αδελφές.

Ωστόσο τη Δευτέρα εντοπίστηκαν άλλα δύο πτώματα –γυναίκες και οι δύο– στο διαμέρισμα του ενός από τα πρώτα θύματα, στο Γκίφχορν της Κάτω Σαξονίας. Και οι δύο είχαν χτυπηθεί από βέλη βαλλίστρας, γράφει το BBC.

Η μία από τις δύο γυναίκες ήταν η σύντροφος της 30χρονης που βρέθηκε νεκρή το Σάββατο στη Βαυαρία.

Μια γειτόνισσα ανέφερε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι εδώ και λίγο καιρό δεν είχε δει καθόλου τις δύο γυναίκες που συνήθως κυκλοφορούσαν ντυμένες στα μαύρα. Τις τελευταίες ημέρες όμως από το σπίτι τους αναδιδόταν μια άσχημη οσμή.

Το μυστήριο άρχισε από το ξενοδοχείο

Τα πτώματα στο ξενοδοχείο ήταν μια γυναίκα 33 ετών και ένας άνδρας 53 ετών από τη Ρηνανία-Παλατινάτο και μία 30χρονη από το Γκίφχορν. Οι δύο πρώτοι ήταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι πιασμένοι χέρι με χέρι, η τρίτη βρέθηκε πεσμένη στο πάτωμα.

Ο άνδρας και η 33χρονη είχαν χτυπηθεί στο κεφάλι και το στήθος με βέλη. Το πτώμα της 30χρονης έφερε μόνο ένα τραύμα, μεταξύ του λαιμού και του πιγουνιού.

Στο δωμάτιο οι αστυνομικοί βρήκαν τρεις βαλλίστρες, οι δύο ήταν πάνω στο κρεβάτι και η τρίτη μέσα σε έναν σάκο.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου ανέφερε ότι οι τρεις έκλεισαν το δωμάτιο αργά το βράδυ της Παρασκευής, χωρίς να έχουν αποσκευές αν και πιθανόν τις πήραν αργότερα, όταν έκλεισε η ρεσεψιόν για το βράδυ και δεν τους είδε κανείς. Πήραν μαζί τους στο δωμάτιο σνακ και αναψυκτικά.

Οι μάρτυρες είπαν στην εφημερίδα Bild ότι ο άνδρας, που είχε μακριά και λευκή γενειάδα, φορούσε κοστούμι ενώ οι δύο γυναίκες ήταν ντυμένες στα μαύρα. Η εφημερίδα προσθέτει ότι ο άνδρας ήταν τοξοβόλος και κυνηγός.

Στη Γερμανία υπολογίζεται ότι περίπου 3.000 άνθρωποι ασχολούνται με το σπορ της τοξοβολίας με τις βαλλίστρες. Δεν χρειάζεται άδεια για να τις αγοράσει κανείς, αρκεί να είναι ενήλικος, ωστόσο δεν επιτρέπεται η χρήση τους για κυνήγι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...