197
Ο Κυριάκος Κυριάκος σε προεκλογική του ομιλία. Τώρα αναλαμβάνει να αλλάξει την εικόνα του ΚΙΝΑΛ | ΑΠΕ

Αλλάζει τον «πρωινό καφέ» της η Φώφη: Νέος υπεύθυνος επικοινωνίας ο Κυριάκος Κυριάκος

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2019, 16:49
Ο Κυριάκος Κυριάκος σε προεκλογική του ομιλία. Τώρα αναλαμβάνει να αλλάξει την εικόνα του ΚΙΝΑΛ
|ΑΠΕ

Αλλάζει τον «πρωινό καφέ» της η Φώφη: Νέος υπεύθυνος επικοινωνίας ο Κυριάκος Κυριάκος

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2019, 16:49

Σημαντικές αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο του Κινήματος Αλλαγής, καθώς κρίθηκε ότι ο φορέας πρέπει να αλλάξει εικόνα και να δοκιμάσει άλλη τακτική πορευόμενος ανάμεσα στις «Συμπληγάδες» της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, έχει αποφασίσει η Φώφη Γεννηματά.

Νέο πρόσωπο και γραμματέας Επικοινωνίας αναλαμβάνει ο Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος είχε διατελέσει υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προτού δοκιμάσει στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ως υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στην Α’ Θεσσαλονίκης και έχασε την έδρα για μόλις 180 σταυρούς από τον Χάρη Καστανίδη.

Οπως ανέφερε το One TV, οι αλλαγές που αφορούν και τον λεγόμενο «πρωινό καφέ» στη Χαριλάου Τρικούπη, επρόκειτο να ανακοινωθούν από την κυρία Γεννηματά στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ το βράδυ της Δευτέρας.

Στη θέση του αναπληρωτή του κ. Κυριάκου θα είναι ο επικοινωνιολόγος και υποψήφιος βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας, Παναγιώτης Βλάχος.

Ο Παύλος Χρηστίδης θα παραμείνει στη θέση του εκπρόσωπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, ενώ αυτός που φαίνεται να υποβαθμίζεται είναι ο Σπύρος Καρανικόλας, ο οποίος μετακινείται στη θέση του υπευθύνου Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr, θέση αναπληρώτριας εκπρόσωπου Τύπου θα καταλάβει και η οικονομολόγος Ζέφη Δημαδάμα. Πρόκειται για την αντιπρόεδρο γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News