160
Οι πορείες θα είναι οριοθετημένες για να μην προκαλούν προβλήματα | Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αλλαγή στο καθεστώς για τις πορείες προαναγγέλλει η κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2019, 17:33
Οι πορείες θα είναι οριοθετημένες για να μην προκαλούν προβλήματα
|Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αλλαγή στο καθεστώς για τις πορείες προαναγγέλλει η κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2019, 17:33

Την αλλαγή του καθεστώτος που ισχύει για τις πορείες προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ώστε να σταματήσουν να προκαλούν προβλήματα και ταλαιπωρία.

Σε συνέντευξή του το Σάββατο στον Ant1, ο κ. Πέτσας είπε ότι θα αλλάξει το καθεστώς ώστε να οριοθετηθεί ο χώρος που θα πραγματοποιούνται οι πορείες ώστε οι διαδηλωτές να διαμαρτύρονται χωρίς να δημιουργούν προβλήματα.

Σκοπός της κυβέρνησης, όπως πρόσθεσε, είναι να μην προκαλούνται προβλήματα στους καταστηματάρχες και ταλαιπωρία στους πολίτες.

Σε ερώτημα που του έγινε για την επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης κτιρίου δίπλα στην ΑΣΟΕΕ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε ότι αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδίου των Αρχών και προανήγγειλε κι άλλες τέτοιες επιχειρήσεις στο μέλλον.

Εν τω μεταξύ, λίγες ώρες μετά την εκκένωση υπήρξε κάλεσμα σε πορεία αλληλεγγύης για τις καταλήψεις με αφετηρία την πλατεία Βικτωρίας. Η πορεία κατέληξε στην πλατεία Εξαρχείων όπου σημειώθηκαν μικρής έκτασης συγκρούσεις. Σε ένα άλλο περιστατικό, αντιεξουσιαστές τραυμάτισαν ελαφρά κοσμήτορα του Οικονομικού Πανεπιστημίου θεωρώντας τον «υπεύθυνο» για την επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...