198
Ο σαξοφωνίστας Τσαρλς Λόιντ θα βρεθεί στη σκηνή του Sani Festival στις 23 Ιουλίου | Sani

Χαλκιδική: αλλαγή ημερομηνίας σε συναυλία του Sani Festival

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2019, 13:53
Ο σαξοφωνίστας Τσαρλς Λόιντ θα βρεθεί στη σκηνή του Sani Festival στις 23 Ιουλίου
|Sani

Χαλκιδική: αλλαγή ημερομηνίας σε συναυλία του Sani Festival

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2019, 13:53

Από σεβασμό στη μνήμη των αθώων θυμάτων της τραγικής θεομηνίας που έπληξε τη Χαλκιδική, το Sani Festival μεταφέρει τη συναυλία «Charles Lloyd Sky Trio», η οποία ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 13 Ιουλίου.

Η μουσική εκδήλωση προγραμματίστηκε να γίνει την Τρίτη 23 Ιουλίου. Τον θρύλο της τζαζ θα συνοδεύσουν οι Reuben Rogers και Eric Harland, ενώ προσκεκλημένοι είναι οι Μαρία Φαραντούρη, Τάκης Φαραζής και Σωκράτης Σινόπουλος.

Θα προηγηθούν, σύμφωνα με το πρόγραμμα και δίχως αλλαγές, το Σάββατο 20 Ιουλίου οι Classical Waves με τον Joachim Horsley.

Στις 26 και 27 Ιουλίου στη σκηνή θα βρεθούν οι Le Cirque Invisible de Victoria Chaplin et Jean-Baptiste Thierrée. Οι International Sounds θα εμφανιστούν το Σάββατο 3 Αυγούστου με την Gunhild Carling & Βand.

Ακόμη:

Gala Οπερας: διάσημες άριες και ντουέτα, με τους Σοφία Κυανίδου (σοπράνο), Δημήτρη Πακσόγλου (τενόρο) και την Ορχήστρα Δωματίου ContraTempo, υπό τη διεύθυνση του Βλαδίμηρου Συμεωνίδη, στις 7 Αυγούστου.

Διονύσης Σαββόπουλος, «Woodstock – μια δίψα, αξεδίψαστη», στις 10 Αυγούστου και στις 17 του ίδιου μήνα ακολουθούν η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, παρέα με τον Νίκο Πορτοκάλογλου «Σε απευθείας σύνδεση», από το Πύργο της Σάνης.

Αναφορικά με την πολιτική επιστροφής εισιτηρίων, για τη συναυλία της 13ης Ιουλίου, όσοι διαθέτουν εισιτήρια μπορούν να επικοινωνήσουν με το 6937327774.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...