164
Ο Γούντι Αλεν αρνείται τις καταγγελίες, που ερευνήθηκαν, χωρίς τελικά να του απαγγελθούν κατηγορίες | REUTERS/Brendan McDermid/File Photo

Ακύρωσε τελικά ο εκδοτικός οίκος τα απομνημονεύματα του Γούντι Αλεν

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2020, 17:20
Ο Γούντι Αλεν αρνείται τις καταγγελίες, που ερευνήθηκαν, χωρίς τελικά να του απαγγελθούν κατηγορίες
|REUTERS/Brendan McDermid/File Photo

Ακύρωσε τελικά ο εκδοτικός οίκος τα απομνημονεύματα του Γούντι Αλεν

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2020, 17:20

Υποχώρησε μπροστά στις αντιδράσεις ο εκδοτικός οίκος Hachette που αποφάσισε τελικά να μην εκδώσει την αυτοβιογραφία του Γούντι Αλεν , ο οποίος έχει κατηγορηθεί από τη θετή κόρη του, Ντίλαν Φάρου, για σεξουαλική επίθεση.

Το βιβλίο προγραμματιζόταν να εκδοθεί στις 7 Απριλίου.

Όπως εξήγησε ο εκδοτικός οίκος ήταν δύσκολη η απόφαση της ακύρωσης. «Παίρνουμε πολύ σοβαρά τις σχέσεις μας με τους συγγραφείς και δεν ακυρώνουμε εύκολα βιβλία. Έχουμε δημοσιεύσει και θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε πολλά βιβλία, που προκαλούν. Ως εκδότες διασφαλίζουμε καθημερινά στη δουλειά μας να ακούγονται διαφορετικές φωνές και αντικρουόμενες απόψεις», εξηγούν.

Κατά της απόφασης του οίκου είχαν εκφραστεί η Ντίλαν, ο γιος του σκηνοθέτη, ο ερευνητικός δημοσιογράφος Ρόναν Φάροου, όπως και υπάλληλοι του εκδοτικού οίκου, που αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας από τα γραφεία του στη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη.

Η Ντίλαν (θετή αδελφή του Ρόναν) έχει κατηγορήσει τον Αλεν ότι την κακοποίησε σεξουαλικά το 1992, όταν εκείνη ήταν επτά ετών.

Ο 84χρονος σκηνοθέτης αρνείται τις καταγγελίες, που ερευνήθηκαν την εποχή εκείνη, χωρίς τελικά να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...