299
Σκηνές από αγαπημένες ταινίες της δεκαετίας του '80 μιμείται στο βίντεο η νεότερη βουλευτής στην ιστορία των ΗΠΑ | REUTERS

Ακόμα πιο δημοφιλής η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κόρτεζ μετά το βίντεο με τον χορό της στην ταράτσα

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2019, 11:32
Σκηνές από αγαπημένες ταινίες της δεκαετίας του '80 μιμείται στο βίντεο η νεότερη βουλευτής στην ιστορία των ΗΠΑ
|REUTERS

Ακόμα πιο δημοφιλής η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κόρτεζ μετά το βίντεο με τον χορό της στην ταράτσα

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2019, 11:32

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν… κουρεμένοι οι συντηρητικοί που εξακολουθούν να ψάχνουν σκάνδαλο παντού σε ό,τι αφορά την Αλεξάντρια Οκάσιο-Κόρτεζ, το νεότερο μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου. Ανέβασαν ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων, από τα χρόνια της Οκάσιο-Κορτέζ στο πανεπιστήμιο της Βοστώνης, στο οποίο χορεύει -και μάλιστα πολύ ωραία- μαζί με συμμαθητές της σε μία ταράτσα, αναπαριστώντας σκηνές από δημοφιλείς ταινίες της δεκαετίας του ΄80, ανάμεσά και τους και το «Breakfast Club».

Το βίντεο ανέβασε στο Twitter ένας ανώνυμος χρήστης, με το σχόλιο: «Δείτε την αγαπημένη ξερόλα κομμουνίστρια της Αμερικής, να φέρεται σαν βλαμμένο». Οχι μόνο δεν κατάφερε να πετύχει τον προφανή σκοπό του να γελοιοποιήσει την βουλευτή την ημέρα της πρώτης της ορκωμοσίας στο Κογκρέσο, αλλά προκάλεσε κύματα αγάπης και συμπαράστασης υπέρ της στα κοινωνικά δίκτυα και τα ΜΜΕ.

«Δεν θα καταφέρει να συνέρθει ποτέ τώρα που ο κόσμος την είδε να χορεύει υπέροχα και να περνά καλά με τους φίλους της στο λύκειο», σχολιάζει κοροϊδευτικά ο κωμικός Πάτον Οσβαλτ, ενώ ο ηθοποιός Ράσελ Κρόου χειροκρότησε διαδικτυακά τον «φανταστικό» χορό της: «Οσο περισσότερους πολιτικούς έχουμε σαν την AOC (Σ.Σ. έτσι αναφέρεται η πολιτικός στα κοινωνικά δίκτυα, από τα αρχικά του ονόματός της), τόσο πιο σύντομα θα χορεύουμε όλοι».

Ακόμα και η Αλι Σίντι, η ηθοποιός του «Breakfast Club», την οποία μιμείται η Οκάσιο-Κόρτεζ με τον χορό της, έσπευσε να σχολιάσει πόσο πολύ της άρεσε το βίντεο.

Το CNN δημοσίευσε την είδηση με τίτλο: «Η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κόρτεζ χόρεψε σε μία ταράτσα στο πανεπιστήμιο. Ω, τι σκάνδαλο».

Αξίζει μάλιστα, να σημειωθεί, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το βίντεο προβάλλεται στο Ιντερνετ. Πριν οκτώ χρόνια, είχε ανέβει στο YouTube, στην οκτάλεπτη εκδοχή του. Απλά, τώρα, κάποιοι σκέφτηκαν να το χρησιμοποιήσουν εναντίον της αλλά σίγουρα δεν περίμεναν τέτοια αντίδραση. Λίγη ώρα μετά την ανάρτησή του, ο ανώνυμος χρήστης εξαφάνισε τον λογαριασμό του από το Twitter.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...