309
Εικόνα από το προπαγανδιστικό βίντεο που δείχνει τον Καντίροφ να δείχνει στους γιους του τη χρήση ενός όπλου | YouTube

Ακόμα και τον 14χρονο γιο του θα στείλει στο ουκρανικό μέτωπο ο «περήφανος πατέρας» Καντίροφ

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2022, 11:02
Εικόνα από το προπαγανδιστικό βίντεο που δείχνει τον Καντίροφ να δείχνει στους γιους του τη χρήση ενός όπλου
|YouTube

Ακόμα και τον 14χρονο γιο του θα στείλει στο ουκρανικό μέτωπο ο «περήφανος πατέρας» Καντίροφ

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2022, 11:02

Μετά το κάλεσμά του στο Κρεμλίνο για χρήση πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία, ο Ραμζάν Καντίροφ, ο ηγέτης της νότιας ρωσικής περιφέρειας της Τσετσενίας, δήλωσε ότι το καθήκον ενός πατέρα είναι να στείλει τους έφηβους γιους του στον πόλεμο και αυτό σκοπεύει να κάνει με τους δικούς του, στέλνοντάς τους στο ουκρανικό μέτωπο.

Ο σύμμαχος του Βλαντίμιρ Πούτιν και οι πολιτοφυλακές του, οι «καντίροφτσι», έχουν κατηγορηθεί για πολυάριθμες κακοποιήσεις στην Τσετσενία. Οι άνδρες του πολεμούν επίσης στο πλευρό του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία.

Σε μια ανάρτηση στο Telegram, είπε ότι τα παιδιά του Αχμάτ, Ελι και Αντάμ, ηλικίας 16, 15 και 14 ετών αντίστοιχα, περνούν «εδώ και πολύ καιρό» στρατιωτική εκπαίδευση για να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν «διαφορετικά όπλα».

«Ηρθε η ώρα (για αυτούς) να αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν σε μια πραγματική μάχη, μπορώ μόνο να χαιρετίσω την αποφασιστικότητά τους. Σύντομα θα πάνε στην πρώτη γραμμή και θα βρεθούν στις πιο δύσκολες περιοχές της γραμμής επαφής», είπε ο Καντίροφ.

Ο Καντίροφ δείχνει τη χρήση ενός όπλου στον ένα από τους γιους του – YouTube

Ο τσετσένος ηγέτης έχει 14 παιδιά, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του, αλλά σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, είναι πολύ περισσότερα.

Ο Καντίροφ και οι συνεργάτες του στο Γκρόζνι, τον Μάιο, στην παρέλαση για τη λήξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου – REUTERS/Chingis Kondarov

«Πάντα πίστευα ότι η κύρια αποστολή ενός πατέρα είναι να διδάξει στους γιους του την ευσέβεια και να τους μάθει να υπερασπίζονται την οικογένειά τους, τον λαό τους και την πατρίδα τους. Oποιος θέλει ειρήνη, προετοιμάζεται για πόλεμο!», έγραψε στο Telegram.

Ανήρτησε μάλιστα ένα μονταρισμένο βίντεο, που δείχνει τους τρεις γιους του να δοκιμάζουν διάφορα όπλα στο πεδίο της άσκησης, με τον ίδιο δίπλα να τους δείχνει πώς να τα χρησιμοποιούν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...