350
|

Ακαδημία του Ράφα Ναδάλ στη Σάνη της Χαλκιδικής

Protagon Team Protagon Team 11 Ιανουαρίου 2019, 18:30

Ακαδημία του Ράφα Ναδάλ στη Σάνη της Χαλκιδικής

Protagon Team Protagon Team 11 Ιανουαρίου 2019, 18:30

Τη δημιουργία του Rafa Nadal Tennis Centre ανακοίνωσαν ο διάσημος ισπανός τενίστας Ραφαέλ Ναδάλ και το Sani Resort. Το κέντρο αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Απρίλιο 2019 στο πεντάστερο θέρετρο στην Κασσάνδρα της Χαλκιδική. Ακόμα και σε επίπεδο συμβολισμού –και μόνο δηλαδή με τη σύνδεση του Sani Resort και της Χαλκιδικής με ένα όνομα παγκόσμιας ακτινοβολίας όπως αυτό του Ναδάλ– η εξέλιξη αυτή συνιστά μια ακόμη αναβάθμιση στον πιο δυναμικό τομέα της ελληνικής οικονομίας, τον τουρισμό.

Η συμφωνία του Sani Resort με τον 32χρονο Ναδάλ ανακοινώθηκε την Παρασκευή. Αφορά για την δημιουργία του Rafa Nadal Tennis Centre το οποίο θα αποτελείται από οκτώ χωμάτινα γήπεδα και προπονητικά προγράμματα για παίκτες όλων των ηλικιών και προτύπων με στόχο την υψηλή ποιότητα στην εκπαίδευση. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία εκμάθησης των δεξιοτήτων του κορυφαίου τενίστα μέσω ενός εξατομικευμένου προγράμματος ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες και την εμπειρία τους.

Για να εξασφαλιστεί η άρτια προπονητική δομή, μεθοδολογία και πρόγραμμα, όλοι οι προπονητές του Κέντρου θα εκπαιδευτούν στο Μάνακορ της Μαγιόρκα από τον Φεβρουάριο και για δύο μήνες.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης που θα παραδίδονται στο Rafa Nadal Tennis Centre του Sani Resort αναπτύχθηκαν μέσω ενός συστήματος προπόνησης βασισμένου στην επιτυχημένη εμπειρία του Ραφαέλ Ναδάλ και του προπονητών του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνουμε επίσημα τη λειτουργία του Rafa Nadal Tennis Centre στην Ελλάδα, καθώς εδραιώνει το project της παγκόσμιας επέκτασης του κέντρου. Θέλω να ευχαριστήσω το Sani Resort για την εμπιστοσύνη στην ομάδα μας», ανέφερε ο Ναδάλ, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε. Και συνέχισε: «Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία θα είναι επιτυχημένη, ειδικά για τους φίλους του τένις, που θα ήθελα να προσκαλέσω να έρθουν και να απολαύσουν αυτές τις υπέροχες εγκαταστάσεις από τον Απρίλιο του 2019».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος του Group Sani-Ikos, δρ. Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την σπουδαία αυτή συνεργασία και τη δημιουργία του νέου Rafa Nadal Tennis Centre. Στο Sani Resort είμαστε πραγματικά υπερήφανοι τόσο για τα καινοτόμα προγράμματα διακοπών όσο και για τις μοναδικές και σπάνιες εμπειρίες που προσφέρουμε στους φιλοξενούμενούς μας. Πάνω σ’αυτήν την φιλοσοφία γεννήθηκε και αυτή η ιδέα. Η εμπειρία θα είναι σπουδαία».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...