215
Το σημείο όπου σημειώθηκε το δυστύχημα |

Αίγιο: Το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο γιαγιάς και εγγονού

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2019, 09:46
Το σημείο όπου σημειώθηκε το δυστύχημα
|

Αίγιο: Το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο γιαγιάς και εγγονού

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2019, 09:46

Στη δημοσιότητα δόθηκε η ιατροδικαστική εξέταση γιαγιάς και βρέφους που βρήκαν τραγικό θάνατο στο Αίγιο, όταν παρασύρθηκαν από 28χρονο οδηγό.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστού Πατρών, το οποίο δημοσιοποίησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο θάνατος της 67χρονης γυναίκας και του μόλις ενός έτους εγγονού της ήταν ακαριαίος. Το μικρό αγόρι έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η γιαγιά του ήταν πολυτραυματίας και έφερε κακώσεις σε κεφάλι, αυχένα, θώρακα, κοιλιά και άκρα. Χτυπήματα που δείχνουν τη σφοδρότητα με την οποία έπεσε το αυτοκίνητο πάνω τους.

Συγγενής του μωρού που σκοτώθηκε στο τροχαίο, ισχυρίζεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν ο 28χρονος έφεδρος του Πολεμικού Ναυτικού προκάλεσε δύο ατυχήματα με το αυτοκίνητό του: «Πριν δύο μήνες χτύπησε ένα παιδάκι με ένα ποδήλατο, στο δρόμο από Νέο Ερινέο προς Λόγγο. Και πέρυσι χτύπησε ένα μηχανάκι και του έσπασε τα δύο πόδια του ανθρώπου», είπε μιλώντας στο δελτίο του Alpha.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος είχε εμπλακεί και σε τροχαίο μετά από καταδίωξη της αστυνομίας, το 2016, στη Νέα Χαλκηδόνα, στο οποίο τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ο οδηγός παραμένει υπό ψυχιατρική παρακολούθηση. Οι συνήγοροι του επανέλαβαν την πρόταση τους για εξωδικαστικό συμβιβασμό με την οικογένεια των θυμάτων.

Η δικογραφία μόλις ολοκληρωθεί από την Τροχαία Πατρών θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου. Οι αστυνομικοί έχουν ορίσει και πραγματογνώμονα που εξετάζει το όχημα για τις συνθήκες της τραγωδίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...