300
Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ συνδράμει και drone της ΕΜΑΚ | cretapost

Αγωνιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό τεσσάρων αγνοουμένων στην Κρήτη

Protagon Team Protagon Team 17 Φεβρουαρίου 2019, 16:58
Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ συνδράμει και drone της ΕΜΑΚ
|cretapost

Αγωνιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό τεσσάρων αγνοουμένων στην Κρήτη

Protagon Team Protagon Team 17 Φεβρουαρίου 2019, 16:58

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τους τέσσερις αγνοούμενους που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, που το βράδυ του Σαββάτου παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροπόταμου, στη Μεσαρά.

Όπως αναφέρει το Cretapost, οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος των τεσσάρων επιβατών.

Ωστόσο, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι οι πυροσβέστες βρήκαν ένα εξάρτημα αυτοκινήτου στην παραλία του Τυμπακίου.

«Βρήκαμε ένα εξάρτημα αυτοκινήτου μάρκας Hyundai το οποίο θα εξεταστεί αν ανήκει στο όχημα που επέβαιναν οι τέσσερις άνθρωποι», επιβεβαίωσε στο cretapost, ο γενικός περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κρήτης, αρχιπύραρχος, Λαγουδάκης Νίκος.

Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε και η επιβεβαίωση ότι το συγκεκριμένο εξάρτημα ανήκει τελικά στο «μοιραίο» αυτοκίνητο με αποτέλεσμα οι έρευνες να επικεντρώνονται πλέον στην περιοχή του Τυμπακίου.

Φωτο: Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον με τις αρχές (πυροσβεστική, ΕΜΑΚ, αστυνομία, λιμενικό και εθελοντές Σαμαρείτες) να χτενίζουν όλη την ευρύτερη περιοχή τόσο από ξηρά όσο και από την θάλασσα ενώ συνδράμει και drone της ΕΜΑΚ.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Όλα ξεκίνησαν στη 1 τα ξημερώματα όταν μία γυναίκα κάλεσε την άμεση δράση και την ενημέρωσε ότι το όχημά τους έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροποτάμου.

Μάλιστα, η γυναίκα φαίνεται να είπε «Τρέξτε γιατί πνιγόμαστε» ενώ στη συνέχεια κόπηκε η σύνδεση.

Οι αρχές αμέσως έστησαν μεγάλη επιχείρηση κι έχοντας το στίγμα του κινητού άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Στο όχημα επέβαινε ένα ζευγάρι, μία 30χρονη και ο 29χρονος σύζυγός της, καθώς επίσης η 21χρονη αδερφή της και η 58χρονη μητέρα της.

Η οικογένεια κατάγεται από το χωριό Δαφνές του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων και χθες είχαν πάει σε μία κοινωνική εκδήλωση.

Κατά την επιστροφή τους πέρασαν από το Γεροπόταμου όπου και παρασύρθηκαν από τα νερά κι έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...