215
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ακης Τσοχατζόπουλος | Intimenews/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Αγωγή Τσοχατζόπουλου κατά εφημερίδας για την «κρύπτη με τα 19 εκ. ευρώ»

Protagon Team Protagon Team 8 Δεκεμβρίου 2018, 12:21
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ακης Τσοχατζόπουλος
|Intimenews/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Αγωγή Τσοχατζόπουλου κατά εφημερίδας για την «κρύπτη με τα 19 εκ. ευρώ»

Protagon Team Protagon Team 8 Δεκεμβρίου 2018, 12:21

Ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος κατέθεσε αγωγή κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία» με αφορμή το ρεπορτάζ που ανέφερε ότι στο σπίτι του έγινε έφοδος της αστυνομίας, κατά την οποία βρέθηκε κρύπτη στην οποία είχε 19 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Γιάννη Παγορόπουλου, του πληρεξούσιου δικηγόρου του πρώην υπουργού: «Ασκήσαμε σήμερα, για λογαριασμό του εντολέα μας Απόστολου – Αθανάσιου Τσοχατζόπουλου, αγωγή κατά της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και των υπευθύνων της, για το δημοσίευμα του φύλλου του Σαββάτου 17/11/2018, σύμφωνα με το οποίο ευρέθησαν δήθεν, κατόπιν αστυνομικής επιδρομής σε σπίτι του Παλαιού Ψυχικού, 19.000.000 ευρώ …τα οποία ανήκουν σε υψηλό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και…ίσως του Ακη».

Σημειώνεται ότι το περιστατικό είχε διαψευσθεί και από την αστυνομία.

Μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ επισήμανε σε δήλωσή του ο καταδικασθείς για τις μίζες των εξοπλιστικών πρώην υπουργός ότι «οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι της εφημερίδας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

» Δεν το έκαναν βεβαίως τυχαία. Γνωρίζουν ότι αναμένεται η έκδοση απόφασης από τον Άρειο Πάγο στην αναίρεση μου και θεωρούν ότι με τον χυδαίο αυτόν τρόπο θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κρίση των δικαστών εναντίον μου. Σπεύδουν όμως – παράλληλα – να προσφέρουν και τις «υπηρεσίες» τους σε διάφορα «κέντρα» που εργάζονται για την ολοσχερή εξόντωσή μου».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...