411
| .

Αγριος καβγάς Γεωργιάδη – Μανιού, μήνυση καταθέτει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2019, 19:11

Αγριος καβγάς Γεωργιάδη – Μανιού, μήνυση καταθέτει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2019, 19:11

Πολιτικός πολιτισμός αγνοείται. Εντονη αντιπαράθεση στη Βουλή μεταξύ του Αδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Μανιού, εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Βουλή. Αφορμή στάθηκε η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τις κατηγορίες που εξαπολύουν τις τελευταίες ημέρες στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στους κυβερνητικούς βουλευτές κάνοντας λόγο για φαρισαϊσμό και υποκρισία. «Κόψατε τις συντάξεις και του πιο χαμηλού συνταξιούχου. Ο Τσίπρας ανέβηκε στο βήμα και έλεγε ποιος βουλευτής θα ψηφίσει την περικοπή του ΕΚΑΣ. Και ο Αλέξης Τσίπρας το έκοψε και το ψηφίσατε εσείς από κάτω. Φαρισαίοι υποκριτές είστε!», είπε.

Τα πράγματα όμως ξέφυγαν όταν στο βήμα της Ολομέλειας ανέβηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μανιός ο οποίος αναφερόμενος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ έκανε λόγο για «υμνητές της χούντας» και υποστήριξε ότι για τον ίδιο είναι θλιβερό να μιλά αμέσως μετά τον κ. Γεωργιάδη!

Ο κ. Μανιός επιχείρησε να αποδομήσει την επιχειρηματολογία του κ. Γεωργιάδη ότι όταν ήταν υπουργός Υγείας είχε καλυμμένους και τους ανασφάλιστους ενώ ισχυρίστηκε ότι σε συνέδριο που είχε παραβρεθεί το 2013 είχε πει δημόσια ότι η κοστολόγηση στο φάρμακο είναι τέτοια που βοηθά στο να γίνονται συναλλαγές κάτω από το τραπέζι και ότι τότε ο σημερινός αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν του είχε κάνει μήνυση.

Γεωργιάδης: Θα κάνω μήνυση

«Το να μιλάτε στον ΣΥΡΙΖΑ για τη χούντα πάει πολύ μετά από αυτά που έγιναν την περασμένη βδομάδα, ειδικά εσείς κ. Μανιέ που στηρίζατε μέχρι πρόσφατα και τον Πάνο Καμμενο. Ο κ. Καμμένος σας αποκαλεί στο βιβλίο του τρομοκράτη και εσείς τον στηρίζατε», ήταν η απάντηση του κ. Γεωργιάδη. Οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο, όταν ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι θα κάνει μήνυση στον κ. Μανιό, για να αποδείξει στη Δικαιοσύνη αυτά που κατήγγειλε το 2013.

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε και σχετική ανάρτηση στο Twitter, αναφέροντας: «Ο Μανιός του ΣΥΡΙΖΑ τόλμησε να υπονοήσει κάτι για την ηθική μου συγκρότηση και με προκάλεσε ότι δεν τόλμησα να του κάνω μήνυση. Μόλις του είπα αύριο την καταθέτω αλλά εσύ δεσμεύεσαι ότι δεν θα ζητήσεις να κρυφτείς από την ασυλία σου, τα γύρισε. “Δεν μιλούσα προσωπικά αλλά γενικά”».