179
Ο συλληφθείς για την απόπειρα βιασμού της μικρής | Ελληνική Αστυνομία

Αυτός είναι ο επίδοξος βιαστής που βγήκε νοκ άουτ από τη 12χρονη στο Πέραμα

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2020, 16:22
Ο συλληφθείς για την απόπειρα βιασμού της μικρής
|Ελληνική Αστυνομία

Αυτός είναι ο επίδοξος βιαστής που βγήκε νοκ άουτ από τη 12χρονη στο Πέραμα

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2020, 16:22

Η είδηση είχε κάνει προ ημερών τον γύρο του Διαδικτύου. Θαρραλέα 12χρονη εφάρμοσε όσα είχε μάθει από την ενασχόλησή της με την κινεζική πολεμική τέχνη, Σάντα, εξουδετερώνοντας τον επίδοξο βιαστή της στο Πέραμα (περισσότερα εδώ).

Λίγη ώρα αργότερα ο αλλοδαπός, με εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού του από το κορίτσι, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης.

Σε βάρος του συλληφθέντος ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία πρόκειται για τον 25χρονο Αιγύπτιο (και όχι Αλγερινό, όπως είχε αρχικά αναφερθεί) Ιμπραχήμ Γιουσέφ.

 

«Ξαφνικά με έπιασε στο στήθος, εγώ πανικοβλήθηκα, δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλωτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δυο γροθιές έπεσε πάνω στο αμάξι, έβαλα τις φωνές βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε και έτρεχε πανικόβλητος», είχε αναφέρει η 12χρονη Ιωάννα στην περιγραφή της για όσα έζησε το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου (εδώ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...