Από αριστερά: Κρίστεν Στιούαρτ, Ναόμι Σκοτ, Ελα Μπαλίνσκα | Variety
Επικαιρότητα

Αυτοί είναι οι νέοι «Αγγελοι του Τσάρλι»

Κρίστεν Στιούαρτ, Ναόμι Σκοτ, Ελα Μπαλίνσκα, παίρνουν την κινηματογραφική σκυτάλη από τις Κάμερον Ντίαζ, Λούσι Λιου και Ντρου Μπάριμορ
Protagon Team

Τρία εντελώς νέα πρόσωπα θα λένε τη θρυλική φράση «Καλημέρα, Τσάρλι» στην κινηματογραφική οθόνη. Σύμφωνα με το Variety, η Κρίστεν Στιούαρτ, η Ναόμι Σκοτ και η Ελα Μπαλίνσκα θα είναι οι πρωταγωνίστριες της νέας ταινίας «Charlie’s Angels» (Οι Αγγελοι του Τσάρλι).

Στην ταινία, την οποία θα σκηνοθετήσει η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Μπανκς, δεν αποκλείεται να κάνουν σύντομη εμφάνιση κάποιες από τις πρωταγωνίστριες (Κάμερον Ντίαζ, Λούσι Λιου ή Ντρου Μπάριμορ) των δύο προηγούμενων φιλμ, που είναι μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της διάσημης ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς.

Από αριστερά: Ντρου Μπάριμορ, Κάμερον Ντίαζ, Λούσι Λιου στην ταινία του 2000 (Columbia Pictures)

Η Κάμερον Ντίαζ, η Λούσι Λιου και η Ντρου Μπάριμορ πήραν μέρος στις δύο μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες. Η νέα ταινία εστιάζει στην «επόμενη γενιά Αγγέλων που εργάζονται για τον μυστηριώδη Τσάρλι», όπως αναφέρει το Variety.

Από αριστερά: Ζακλίν Σμιθ, Κέιτ Τζάκσον, Φάρα Φόσετ: οι πρώτοι και για πολλούς, αξεπέραστοι «Αγγελοι του Τσάρλι» (IMDB)

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου του 2019. Δεν είναι πάντως λίγοι, εκείνοι που θεωρούν αξεπέραστη την αρχική τριάδα της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς: Φάρα Φόσετ, Ζακλίν Σμιθ και Κέιτ Τζάκσον.