230
O γάλλος πρόεδρος πόζαρε περήφανα παρέα με παίκτες και στελέχη του προπονητικού επιτελείου της ομάδας | twitter

Αυτή κι αν ήταν μεταγραφή! Στη Μαρσέιγ ο… Εμανουέλ Μακρόν

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2017, 16:43
O γάλλος πρόεδρος πόζαρε περήφανα παρέα με παίκτες και στελέχη του προπονητικού επιτελείου της ομάδας
|twitter

Αυτή κι αν ήταν μεταγραφή! Στη Μαρσέιγ ο… Εμανουέλ Μακρόν

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2017, 16:43

«Προεδρική» μεταγραφή για τη γαλλική Μαρσέιγ καθώς -έστω και για μία ημέρα- κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της τον Εμανουέλ Μακρόν!

Οχι, ο γάλλος πρόεδρος δεν αποφάσισε ξαφνικά στα 37 του να δοκιμάσει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες. Απλώς το προπονητικό κέντρο της ομάδας της Μασσαλίας βρίσκεται κοντά στο θέρετρο που επέλεξε ο κ. Μακρόν για τις ολιγοήμερες διακοπές του και με δεδομένο ότι ο ίδιος είναι δηλωμένος οπαδός της Μαρσέιγ, δεν θέλησε να χάσει την ευκαιρία… Έβαλε φανέλα και ποδοσφαιρικά παπούτσια και αφού χαιρέτησε έναν-έναν τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας, έκανε και μία μικρή επίδειξη του ταλέντου του με τη «στρογγυλή θεά» στο χορτάρι.

Ενδεικτικό είναι το ευχαριστήριο μήνυμα του ποδοσφαιριστή Φλοριάν Τοβέν, μέσω twitter, προς τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας με τα… δέοντα φωτογραφικά ντοκουμέντα βεβαίως, βεβαίως.

Στο μίνι δίτερμα που ακολούθησε, η ομάδα του Μακρόν έχασε με 3-2, ωστόσο ο ίδιος απέδειξε ότι γνωρίζει το… τόπι. Περιχαρής από τη δίωρη επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο της Μαρσέιγ, ο Εμανουέλ Μακρόν έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας και έδειξε να απολαμβάνει κάθε λεπτό της σύντομης αυτής «απόδρασης».

Entraînement et déjeuner à la Commanderie avec l'@olympiquedemarseille. Merci au Président, au staff, à Rudi Garcia et aux joueurs pour leur accueil !

A post shared by Emmanuel Macron (@emmanuelmacron) on

Eκεί που σάστισαν όλοι, ήταν όταν ένας εκ των παικτών της Μαρσέιγ του ζήτησε να του σβήσει κάποια πρόστιμα (το όνομα του παίκτη και το είδος της παράβασης για την οποία επιβλήθηκαν τα πρόστιμα, δεν διευκρινίστηκαν). Ετοιμόλογος ο γάλλος πρόεδρος του απάντησε χαριτολογώντας: «Κερδίστε το πρωτάθλημα και θα το ξανασυζητήσουμε…»

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...