181
Λουκέτο σε σχολείο λόγω κορονοϊού (φωτογραφία αρχείου) | Intime

Αυτά είναι τα πρώτα σχολεία που έκλεισαν λόγω κορονοϊού

Protagon Team Protagon Team 16 Σεπτεμβρίου 2020, 13:31
Λουκέτο σε σχολείο λόγω κορονοϊού (φωτογραφία αρχείου)
|Intime

Αυτά είναι τα πρώτα σχολεία που έκλεισαν λόγω κορονοϊού

Protagon Team Protagon Team 16 Σεπτεμβρίου 2020, 13:31

Τα πρώτα σχολεία που κλείνουν, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, μόλις δύο ημέρες μετά τον αγιασμό για την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Συνολικά πέντε σχολεία –και ένα τμήμα του 2ου Γυμνασίου Πύργου– κλείνουν από τρεις έως και δώδεκα ημέρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου (εδώ).

Πρόκειται για το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής, το 2 Δημοτικό Βουτών στο Ηράκλειο και το 2 Γυμνάσιο του Πύργου, που θα παραμείνουν σε αναστολή μέχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου και το Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Ειδικής Αγωγής στην Καλλιθέα Λήμνου και 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας Ημαθίας, που θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, ο Δήμος Καισαριανής είχε ζητήσει τις ενέργειες του υπουργείου Παιδείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας πριν από δύο ημέρες, καθώς υπήρξε θετικός καθηγητής στον κορονοϊό, όμως δεν υπήρξε άμεση ανταπόκριση. Μετά την ιχνηλάτηση βρέθηκε και δεύτερος καθηγητής του ίδιου σχολείου θετικός στον κορονοϊό, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα και για άλλους.

Η κοινοποίηση του Δήμου Καισαριανής στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...