228
Ενα κοάλα που υπέστη εγκαύματα φορά προστατευτικά γάντια | Facebook

Αυστραλία: Εθελοντές πλέκουν προστατευτικά γάντια και μάρσιπους για κοάλα και καγκουρό

Protagon Team Protagon Team 6 Ιανουαρίου 2020, 14:12
Ενα κοάλα που υπέστη εγκαύματα φορά προστατευτικά γάντια
|Facebook

Αυστραλία: Εθελοντές πλέκουν προστατευτικά γάντια και μάρσιπους για κοάλα και καγκουρό

Protagon Team Protagon Team 6 Ιανουαρίου 2020, 14:12

Χιλιάδες προστατευτικά γάντια και σάκους για τα κοάλα και τα καγκουρό της Αυστραλία που υποφέρουν από τις πυρκαγιές έπλεξαν εθελοντές από όλο τον κόσμο και τα έστειλαν σε οργάνωση για τα ζώα.

Σχεδόν 500 εκατομμύρια ζώα, ανάμεσά τους υπολογίζεται και ο μισός πληθυσμός των κοάλα, έχουν χαθεί στις πυρκαγιές που μαίνονται από τον Σεπτέμβριο στο βορειοανατολικό και ανατολικό τμήμα της χώρας.

Η οργάνωση Animal Rescue Craft Guild ανακοίνωσε ότι έχει κατακλυστεί από προσφορές για βοήθεια αφού ζήτησε από εθελοντές να πλέξουν σκεπάσματα για νυχτερίδες, μάρσιπους, φωλιές πουλιών, γάντια για κοάλα και άλλα γούνινα σπίτια για τα μαρσιποφόρα της Αυστραλίας.

Οι δωρεές στην εθελοντική οργάνωση έρχονται από όλο τον κόσμο: τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, το Χονγκ Κονγκ, τη Γαλλία και τη Γερμανία.

Εθελοντές πλέκουν προστατευτικά ρούχα για τα ζώα στην Αυστραλία

«Η οργάνωσή μας δημιουργεί και προσφέρει αντικείμενα σε φιλοζωικές οργανώσεις σε όλη τη χώρα οι οποίες φροντίζουν τα άγρια ζώα», εξήγησε η Μπελίντα Ορελάνα, ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης.

Το Animal Rescue Craft Guild δημιουργήθηκε πριν μερικούς μήνες για προσφέρει κρεβάτια και πουλόβερ για σκύλους και γάτες που βρίσκονται στα φιλοζωικά κέντρα. Τώρα η σελίδα του στο Facebook μετρά 75.000 μέλη και πολλοί εθελοντές έχουν πλέξει ή ράψει μια σειρά αντικειμένων, όπως γάντια για κοάλα που έχουν κάψει τις πατούσες τους, αλλά και μάρσιπους για μωρά καγκουρό που έχουν χάσει τις μητέρες τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...