497
Το στέμμα της νύφης σήμανε και τη λήξη της βασιλικής ιδιότητας του γαμπρού | Rihana Oksana Voevodina /Instagram

Αφησε τον θρόνο του για να παντρευτεί και σε ένα χρόνο χώρισε

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουλίου 2019, 18:01
Το στέμμα της νύφης σήμανε και τη λήξη της βασιλικής ιδιότητας του γαμπρού
|Rihana Oksana Voevodina /Instagram

Αφησε τον θρόνο του για να παντρευτεί και σε ένα χρόνο χώρισε

Protagon Team Protagon Team 21 Ιουλίου 2019, 18:01

Ο πρώην βασιλιάς της Μαλαισίας, μόλις πριν από ένα χρόνο έκανε μία από τις μεγαλύτερες αυτοθυσίες που μπορεί να κάνει βασιλιάς. Προτίμησε να ακούσει την καρδιά του και να παντρευτεί την 22χρονη Μις Ρωσία, παρά να κρατήσει τον τίτλο, την εξουσία, το αξίωμα και φυσικά τα πλούτη που συνοδεύουν τον βασιλιά της Μαλαισίας.

Ο γάμος του Σουλτάνου Μωάμεθ V της Κελαντάν και της Ριάνα Οξάνα Πέτρα, έγινε πέρυσι στις 7 Ιουνίου, όπως αναφέρουν οι Times του Λονδίνου. Ηταν η πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της χώρας και στα τελευταία 60 χρόνια ανεξαρτησίας της πρώην βρετανικής αποικίας, που συνέβη κάτι τέτοιο.

Ευτυχισμένες απλές στιγμές, δίχως βασιλικό αίμα (Rihana Oksana Voevodina /Instagram)

Το Παλάτι τότε δεν είχε τοποθετηθεί για τους νεόνυμφους, ούτε για την απόφασή του να εγκαταλείψει τον θρόνο. «Η Αυτού Μεγαλειότης λέει στο λαό της Μαλαισίας να συνεχίσει να είναι ενωμένος», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση του Παλατιού

Από το παλάτι στο Instagram

Ο πρώην βασιλιάς έβγαλε το στέμμα, έβαλε τη βέρα και άλλαξε τελείως ζωή. Η σύζυγός του ως δημόσιο πρόσωπο και κόρη ρώσου γιατρού, ήταν εθισμένη στα social media. Στην πρώτη της ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, η πρώην εστεμμένη που ασπάστηκε το Ισλάμ για τον νέο της σύζυγο, είπε ότι νιώθει πολύ χαρούμενη επειδή μπορεί πλέον να μοιράζεται τις στιγμές της ζωής της με τους followers της.

Μάλιστα, το ζευγάρι απέκτησε τον Μάιο ένα γιο και η Οξάνα στον λογαριασμό της στο Instagram ανέβαζε φωτογραφίες της ίδιας με τον πρώην βασιλιά αλλά και με τον νεογέννητο γιο τους.

Σε μερικούς μήνες το ευτυχισμένο ζευγάρι απέκτησε και μωρό

Ωστόσο, περίπου ένα χρόνο αργότερα, έγινε γνωστό ότι ο πρώην βασιλιάς της Μαλαισίας χώρισε από την νεαρή σύζυγό του και το έγγραφο του διαζυγίου διέρρευσε ήδη στον Τύπο.

Το διαζύγιο εκδόθηκε την 1η Ιουλίου στη Σιγκαπούρη, σύμφωνα με τον μουσουλμανικό νόμο της σαρία και είναι οριστικό, καθώς στο έγγραφο αναφέρεται ο μουσουλμανικός όρος «ταλάκ» και ο αριθμός 3, γεγονός που στη σαρία ερμηνεύεται ως «μη αναστρέψιμο διαζύγιο». Ψηλά στο πιστοποιητικό διαζυγίου υπάρχει το έμβλημα της πολιτείας του Κελαντάν.

Πηγές από το περιβάλλον της ρωσίδας καλλονής αποκάλυψαν ότι η ίδια μαζί με την 48χρονη μητέρα της και τον γιο της, διαμένουν σε κατοικία έξω από τη Μόσχα, την οποία πληρώνει ο πρώην βασιλιάς της Μαλαισίας.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η Οξάνα παραμένει αφοσιωμένη και βαθιά ερωτευμένη για πάντα με τον Μωάμεθ.

Οι ευτυχισμένες στιγμές για το ζευγάρι δεν κράτησαν πολύ… Αλλά θα μείνουν για πάντα στο Διαδίκτυο

Ακόμα και πρόσφατα η Οξάνα συνεχίζει να ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες της με τον σουλτάνο και να μιλά για τον έρωτά τους.

Ο δικηγόρος της Ρωσίδας δήλωσε ότι «το διαζύγιο είναι μόνο λόγια από «του κίτρινου Τύπου. Δεν υπάρχουν επίσημα έγγραφα, δεν γνωρίζουμε τίποτα». Ομως, ο ίδιος είχε παραδεχθεί πώς το τελευταίο διάστημα η σχέση του ζευγαριού περνούσε κρίση «εξαιτίας πολιτικών μηχανορραφιών στην ελίτ της Μαλαισίας».