737
| IntimeNews

Αδωνις για ΠΑΟ: Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια Βαρδινογιάννη

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2017, 17:26

Αδωνις για ΠΑΟ: Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια Βαρδινογιάννη

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2017, 17:26

Τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικού τμήμα του Παναθηναϊκού θέλησε να σχολιάσει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης που είναι γνωστός φίλος του Παναθηναϊκού, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τις σκέψεις του μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου από την πράσινη ΠΑΕ.

Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, ο κ. Γεωργιάδης αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί για την στάση του την εποχή των διαδηλώσεων κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννης. Μάλιστα επιρρίπτει ευθύνες και στον Ανδρέα Βγενόπουλο που τότε «ξεσήκωσε τους οπαδούς κατά της τότε Διοίκησης της Ομάδας». Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε:

«Τότε που χρειαζόμασταν καθαρό μυαλό και ψυχραιμία περισσότερο από ποτέ, εμφανίστηκε στο προσκήνιο ο Βγενόπουλος και ξεκίνησε την επανάσταση κατά του “κατεστημένου” των Βαρδινογιάννηδων, πρότεινε να φτιαχτεί ένα πολυμετοχικό σχήμα, υποσχόταν να μας κάνει Μπαρτσελόνα κλπ. Τότε οι οπαδοί τσίμπησαν. Ντρέπομαι που το λέω αλλά ήμουν ένας από αυτούς που είχαν πάει σε εκείνη την καταραμένη συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως κατά της Οικογενείας Βαρδινογιάννη που κορύφωσε τις αντιδράσεις και οδήγησε την οικογένεια στην σταδιακή της έξοδο από την ομάδα μας»

Στην συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αλαφούζο, σημειώνοντας:

«Εγώ ως Παναθηναϊκός θέλω να πω ένα τεράστιο Ευχαριστώ στον κ. Γιάννη Αλαφούζο διότι χωρίς κανένα όφελος βοήθησε και στήριξε την ομάδα πολύ περισσότερο από όσους υπόσχονταν λαγούς με πετραχήλια. Και να του ζητήσω συγγνώμη για τις ύβρεις που άκουσε από ορισμένους που δεν εκπροσωπούν όλους εμάς τους αγνούς Παναθηναϊκούς»

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης:

«Λίγες Σκέψεις μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από τον Παναθηναϊκό

Η περίπτωση του Παναθηναϊκού ξέρετε μοιάζει εκπληκτικά με την πρόσφατη ιστορίας της Ελλάδος. Για πολλά χρόνια η ιδιοκτησία της Ομάδας μας από την Οικογένεια Βαρδινογιάννη έδινε στον Παναθηναϊκό απόλυτη ασφάλεια και σταθερότητα. Μετά όμως από πολλά χρόνια που η Ομάδα πρωταγωνιστούσε σε Ελλάδα και Ευρώπη άρχισε η κάμψη. Ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε εμφανιστεί στον Ολυμπιακό και η γκρίνια και η απογοήτευση είχε ενσκήψει πάνω στους οπαδούς. Τότε που χρειαζόμασταν καθαρό μυαλό και ψυχραιμία περισσότερο από ποτέ, εμφανίστηκε στο προσκήνιο ο Βγενόπουλος και ξεκίνησε την επανάσταση κατά του “κατεστημένου” των Βαρδινογιάννηδων, πρότεινε να φτιαχτεί ένα πολυμετοχικό σχήμα, υποσχόταν να μας κάνει Μπαρτσελόνα κλπ. Τότε οι οπαδοί τσίμπησαν. Ντρέπομαι που το λέω αλλά ήμουν ένας από αυτούς που είχαν πάει σε εκείνη την καταραμένη συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως κατά της Οικογενείας Βαρδινογιάννη που κορύφωσε τις αντιδράσεις και οδήγησε την οικογένεια στην σταδιακή της έξοδο από την ομάδα μας. Λοιπόν ισχυρίζομαι σήμερα ότι αυτό το κλίμα που επικράτησε τότε στον Παναθηναϊκό ομοιάζει με το Αντιμνημόνιο που επικράτησε στην Ελλάδα μετά το 2010. Εύκολα μεγάλα λόγια, τεράστιες υποσχέσεις σε έναν λαό χωρίς φρόνηση για να καταλάβει το ψέμα. Παρασυρθήκαμε και τελικά καταστρέψαμε τον Παναθηναϊκό μας. Εκ μέρους μου ένα μεγάλο συγγνώμη στην Οικογένεια Βαρδινογιάννη και στον Παναθηναϊκό. Ήμουν νεότερος δεν είχα αρκετό μυαλό.

Η συνέχεια γνωστή, πολλά λεφτά ξοδεύτηκαν στην αρχή αλλά μόλις πέρασε ο πρώτος ενθουσιασμός και άρχισαν οι δυσκολίες το πολυμετοχικό σχήμα σκόρπισε. Κάποια στιγμή ένας άλλος μεγάλος Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να ασχοληθεί. Αν και όλο του το περιβάλλον του έλεγε να μην ασχοληθεί διότι το ποδόσφαιρο είναι βρώμικο και οι οπαδοί αχάριστοι αυτός από αγάπη για την ομάδα ανέλαβε.

Ξόδεψε 42.000.000€ σε 5 χρόνια και βάζει άλλα 20.000.000€ για να αναλάβουν άλλοι την ομάδα. Και όμως οι ίδιοι οι οργανωμένοι οπαδοί, που υποτίθεται αγαπούν την ομάδα, αντί να τον ευγνωμονούν τον έβριζαν! Αναρωτιέμαι τώρα που έφυγε και η ομάδα κινδυνεύει με πλήρη διάλυση θα καταλάβουν το μέγεθος της αχαριστίας προς άλλον έναν που εχασε τα δικά του λεφτά χωρίς να πάρει κανένα αντάλλαγμα;

Σαν τον Ελληνικό λαό, έβριζαν τον Σαμαρά και τον Βενιζελο, που χωρίς αυτούς θα ήμασταν ήδη στη δραχμή σε χειρότερη κατάσταση από την Βενεζουέλα και ίσως χωρίς Δημοκρατία και κανείς δεν παραδέχεται το σφάλμα που υποστήριξε τους Συριζανελ για να καταργήσουν το Μνημόνιο και να διώξουν την Μερκελ και να εξαφανίσουν τον ΕΝΦΙΑ με τα γνωστά αποτελέσματα…

Εγώ ως Παναθηναϊκός θέλω να πω ένα τεράστιο Ευχαριστώ στον κ. Γιάννη Αλαφούζο διότι χωρίς κανένα όφελος βοήθησε και στήριξε την ομάδα πολύ περισσότερο από όσους υπόσχονταν λαγούς με πετραχήλια. Και να του ζητήσω συγγνώμη για τις ύβρεις που άκουσε από ορισμένους που δεν εκπροσωπούν όλους εμάς τους αγνούς Παναθηναϊκούς.

Ελπίζω και εύχομαι η ομάδα μας να βρει τον δρόμο της αν και φοβάμαι ότι δεν θα είναι εύκολο, όσο δεν βάζουμε μυαλό και το ίδιο συμβαίνει και με την Ελλάδα μας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News