162
Ο υπουργός Ανάπτυξης, στο μέσο τη φωτογραφίας μαζί με τον υφυπουργό κ. Παπαθανάση, στο σημείο των κατεδαφίσεων | INTIMEnews

Αδωνις: «Νάτες οι μπουλντόζες στο Ελληνικό» (και μία απάντηση στον Νίκο Παππά)

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουλίου 2020, 11:01
Ο υπουργός Ανάπτυξης, στο μέσο τη φωτογραφίας μαζί με τον υφυπουργό κ. Παπαθανάση, στο σημείο των κατεδαφίσεων
|INTIMEnews

Αδωνις: «Νάτες οι μπουλντόζες στο Ελληνικό» (και μία απάντηση στον Νίκο Παππά)

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουλίου 2020, 11:01

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, άκουγε εδώ και μήνες από την αξιωματική αντιπολίτευση την -περιπαικτική- ερώτηση «που είναι οι μπουλντόζες;» για το Ελληνικό και την Παρασκευή πήρε την επικοινωνιακή ρεβάνς, «ανεβάζοντας» ένα βίντεο από τις εργασίες κατεδάφισης των πρώτων κτιρίων στον χώρο του πρώην αεροδρομίου.

«Επειδή με ρωτάγατε συνέχεια “πότε θα μπουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό”…. τώρα οι μεμψίμοιρες δηλώσεις των Συριζαίων ας γίνουν τμήμα αυτής της υπέροχης μέρας ως υπενθύμιση από ποιους μας γλίτωσε ο Ελληνικός Λαός. Το έργο ξεκίνησε η Ελλάδα και η Αθήνα αλλάζουν!», ήταν η φράση με την οποία συνόδευσε το βίντεο, πριν απαντήσει και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά που κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι επισκέφθηκε το Ελληνικό με όρους φιέστας.

 

«Πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω γιατί εξευτελίζεστε έτσι; Λέτε σήμερα να γκρεμίζαμε 900 κτίρια; Σήμερα 5 έως τέλος του χρόνου όλα. Το έργο ξεκίνησε και δουλέψατε και εσείς γί´αυτό. Αντί να μπαίνετε στην εικόνα, γκρινιάζετε, κρίμα», έγραψε ο Αδωνις Γεωργιάδης κάτω από την ανάρτηση του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...