Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης | Nikos Libertas / SOOC
Επικαιρότητα

Αδωνις για Novartis: Θα στείλω τον φάκελο σε Γιούνκερ, Μέρκελ και Κοστέλο

Για τακτικές Μαδούρο έκανε λόγο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος είπε ότι θα στείλει τη δικογραφία στην Ευρώπη καθώς ένας εκ των μαρτύρων περιγράφει ότι η Novartis είχε «σχέσεις με την τρόικα»
Protagon Team

Τη σύσταση δύο προανακριτικών επιτροπών από τη  Βουλή για την υπόθεση της Novartis και της υπόθεσης της πώλησης των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία δηλώνει ότι περιμένει ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Σε δηλώσεις του την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμένος είναι «βαθιά εκτεθειμένος».

Σχετικά με την υπόθεση της Novartis, στην οποία εμπλέκεται και το όνομά του, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, επισήμανε πως ο τρίτος προστατευόμενος μάρτυρας είπε τις ημέρες κοντά στα Χριστούγεννα ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της εταιρείας Κωνσταντίνος Φρούζης και η Novartis είχαν «περίεργες σχέσεις» με την τρόικα.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι πρόκειται να στείλει τον φάκελο στον εκπρόσωπο της Κομισιόν στους θεσμούς Ντέκλαν Κοστέλο, στον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και στην Ανγκελα Μέρκελ «για να μάθουν τι είδους Μαδούρο στηρίζουν στην Ελλάδα».

Όπως είπε ο ίδιος, πρόκειται για ιστορία στημένη από τους κυρίους Τσίπρα, Παπαγγελόπουλο και Πολάκη.