203
O Aδωνις Γεωργιάδης στη συνέντευξή του στην τηλεόραση του Οpen | Youtube

Αδωνις για κλειστά κέντρα: Οι βάρκες θα σταματήσουν να έρχονται μόνο αν υπάρχουν εικόνες εγκλεισμού!

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2020, 12:25
O Aδωνις Γεωργιάδης στη συνέντευξή του στην τηλεόραση του Οpen
|Youtube

Αδωνις για κλειστά κέντρα: Οι βάρκες θα σταματήσουν να έρχονται μόνο αν υπάρχουν εικόνες εγκλεισμού!

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2020, 12:25

Την ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης των κλειστών κέντρων για τους παράνομα εισερχόμενους στη χώρα, τόσο στα νησιά όσο και στην ενδοχώρα, υπογράμμισε σε δηλώσεις του στο Οpen TV ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης.

Τα κλειστά κέντρα πρέπει να γίνουν και θα γίνουν, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις –κυρίως από τους τοπικούς φορείς στα νησιά– για την κατασκευή τους, γιατί όπως εξήγησε, χωρίς τις εικόνες της αποτροπής και του εγκλεισμού όσων εισέρχονται παράνομα στη χώρα, οι ροές δεν πρόκειται να σταματήσουν.

«Για να σταματήσουν οι βάρκες, πρέπει αυτοί που μπαίνουν στις βάρκες να σταματήσουν να πληρώνουν τους λαθρέμπορους για τους περνάνε απέναντι. Για να γίνει αυτό, πρέπει να ξέρουν από τους προηγούμενους που μπήκαν στις βάρκες ότι εδώ πέρασαν άσχημα, ότι εδώ τους κλείσαμε μέσα και δεν μπορούν να κάνουν αυτό που νόμιζαν ότι θα κάνουν», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

«Μόνο αυτές οι εικόνες της πλήρους αποτροπής, της αυστηρής φύλαξης των κλειστών κέντρων και του εγκλεισμού όσων δεν είναι πρόσφυγες στα κλειστά κέντρα, θα στείλουν το μήνυμα στους απέναντι “μην πηγαίνετε στην Ελλάδα”», υποστήριξε  ο κ. Γεωργιάδης, τονίζοντας πως οι κλειστές δομές «είναι προς το συμφέρον των νησιών».

«Εάν δεν κάναμε κλειστά κέντρα, θα έπρεπε οι νησιώτες να μας το ζητούν», ήταν μία ακόμη χαρακτηριστική αναφορά του.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...