276
Οι εγγραφές στις αγωνιστικές διαδρομές στο site του αγώνα (www.stympalialakerun.gr) κλείνουν την Τετάρτη 18 Μαΐου |

5ος Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου στη λίμνη Στυμφαλία

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2022, 20:48
Οι εγγραφές στις αγωνιστικές διαδρομές στο site του αγώνα (www.stympalialakerun.gr) κλείνουν την Τετάρτη 18 Μαΐου |

5ος Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου στη λίμνη Στυμφαλία

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2022, 20:48

Τελευταίες ημέρες εγγραφών για το Stymphalia Lake Run 2022, που διοργανώνεται από το ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ» το Δήμου Σικυωνίων, τον Αθλητικό Σύλλογο Νεμέας, το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), τον αθλητικό σύλλογο Λαύκας «Η Στυμφαλίς», υπό την αιγίδα της Ενωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, την Κυριακή 29 Μαΐου (ώρα έναρξης αγώνων 09:00), στη Λίμνη Στυμφαλία. Οι εγγραφές στις αγωνιστικές διαδρομές στο site του αγώνα (www.stympalialakerun.gr) κλείνουν την Τετάρτη 18 Μαΐου. Λόγω του μεγάλου όγκου των εγγραφών δεν θα δοθεί καμία παράταση.

Την ημέρα του αγώνα φιλοξενείται στο Μουσείο, ο σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Ο Σύλλογος αποτελεί έναν σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» προς τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα και τις οικογένειές τους. Ηδη μετρά πάνω από 126.000 εγγεγραμμένους εθελοντές δότες, από τους οποίους οι 204 έχουν ήδη προσφέρει μόσχευμα σε συμβατό ασθενή δίνοντας  τους ελπίδα για ζωή. Αθλητές και επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για την σπουδαιότητα της προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων και να εγγραφούν εθελοντές δότες μυελού των οστών. Η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στεγάζεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Επιπλέον, την ημέρα του αγώνα, οι μικροί φίλοι του αθλητισμού θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στην μη αγωνιστική διαδρομή «ΙΟΛΑΟΣ», συνολικής απόστασης 1χλμ. Απαραίτητη για τη συμμετοχή είναι η έγγραφη συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων. Το έντυπο της εγγραφής/συναίνεσης διατίθεται και ηλεκτρονικά, για όσους γονείς θέλουν να δηλώσουν εκ των προτέρων τη συμμετοχή των παιδιών τους στο site του αγώνα (www.stymphalialakerun.gr). Τους συμμετέχοντες θα συνοδεύσουν για πρώτη φορά φέτος εκπαιδευτές της ΛΑΡΑ, ελληνική σχολή σκύλων οδηγών τυφλών, μαζί με τους εκπαιδευμένους σκύλους τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...