374
Ο παραιτηθείς υφυπουργός με την έφεση στο sexting | andrewgriffithsmp.com

Παραιτήθηκε «άτακτος» υφυπουργός της Μέι για ροζ μηνύματα

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουλίου 2018, 16:42
Ο παραιτηθείς υφυπουργός με την έφεση στο sexting
|andrewgriffithsmp.com

Παραιτήθηκε «άτακτος» υφυπουργός της Μέι για ροζ μηνύματα

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουλίου 2018, 16:42

Μετά τους Μπόρις Τζόνσον (τέως υπουργός Εξωτερικών) και Ντέιβιντ Ντέιβις (τέως υπουργός Brexit) η Τερέζα Μέι είδε ένα ακόμα στέλεχος της κυβέρνησής της να παραιτείται, αυτή τη φορά όχι για λόγους πολιτικής διαφωνίας, αλλά εξαιτίας ροζ σκανδάλου.

Πρωταγωνιστής, ο υφυπουργός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Αντριου Γκρίφιθς, ο οποίος υποχρεώθηκε τελικά σε παραίτηση μετά τις σκανδαλιστικές λεπτομέρειες που έφερε στο φως εφημερίδα Sunday Mirror για τα ερωτικά μηνύματα που έστελνε σε δύο νεαρές γυναίκες.

Η επίσημη εκδοχή από το υπουργείο για την παραίτηση Γκρίφιθς ήταν η τυπική:  Ο 48χρονος υφυπουργός παραιτήθηκε “για προσωπικούς λόγους”. Ο ίδιος όμως στην ανακοίνωσή του ήταν πολύ πιο σαφής:

«Ντρέπομαι βαθύτατα για τη συμπεριφορά μου που βύθισε σε ανείπωτη απελπισία τη σύζυγο και την οικογένειά μου, στην οποία χρωστώ τα πάντα», ανέφερε, αναγνωρίζοντας πως σε μία δύσκολη περίοδ, έφερε σε αμηχανία την πρωθυπουργό του και την κυβέρνηση συνολικά.

Cqz_hCwXEAEHr-0
O Γκρίφιθς σε φωτογραφία με τη σύζυγό του/ Twitter

«Υπέβαλα την παραίτησή μου (…) την Παρασκευή. Δεν προσπαθώ να δικαιολογηθώ για τη συμπεριφορά μου. Θα ζητήσω τη βοήθεια ειδκού για να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο», διαβεβαίωσε ο υφυπουργός με την ιδιαίτερη έφεση στο sex messaging ή αλλιώς sexting…

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Sunday Mirror, o έγγαμος Γκρίφιθς έστειλε μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων σχεδόν 2.000 μηνύματα  σε μία 28χρονη σερβιτόρα και τη φίλη της.

Η αρχική επαφή έγινε σε -τι άλλο;- μέσο κοινωνικής δικτύωσης και γρήγορα τα πράγματα προχώρησαν, με τον υφυπουργό να  ζητά από τις δύο γυναίκες να του στέλνουν γυμνές τους φωτογραφίες και βίντεο.

Εφθασε μάλιστα στο σημείο να τους προσφέρει ως αντάλλαγμα εκατοντάδες λίρες, γιατί όπως έλεγε, ήταν κάτι που άλλωστε το δικαιούταν μετά την πολύωρη εργασία του στο κοινοβούλιο.

Ανάμεσα σε άλλα ο υφυπουργός τους πρότεινε να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα για τις ερωτικές τους συνευρέσεις, ενώ δεν έλειψαν οι στιγμές όπου καυχιόταν για την υπουργική του ιδιότητα και τα «πλεονεκτήματα» που του προσφέρει: «Είμαι περιζήτητος. Η εξουσία είναι αφροδισιακή»,  έγραφε σε ένα από τα μηνύματά του.

«Είχα την αίσθηση ότι με χρησιμοποιούσαν για την ικανοποίηση αυτού του πλούσιου άνδρα», εμφανίστηκε να λέει μία από τις δύο γυναίκες που λάμβανε σε σχεδόν καθημερινή βάση τα μηνύματα του… άτακτου υφυπουργού της Τερέζας Μέι, η οποία μετά τους κλυδωνισμούς από τις παραιτήσεις Τζόνσον και Ντέιβις βρέθηκε αντιμέπωπη και με ροζ σκάνδαλο στην ταλαίπωρη κυβέρνησή της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...