172
Ακόμα και σε πολύτιμους λίθους μετέτρεπαν τα κέρδη τους από τη διακίνηση των αντικαρκινικών τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης | φωτ. αρχείου

Η «μαφία των αντικαρκινικών» έκρυβε 268 πολύτιμους λίθους σε σπίτι στην Κηφισιά

Protagon Team Protagon Team 18 Μαΐου 2018, 16:02
Ακόμα και σε πολύτιμους λίθους μετέτρεπαν τα κέρδη τους από τη διακίνηση των αντικαρκινικών τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης
|φωτ. αρχείου

Η «μαφία των αντικαρκινικών» έκρυβε 268 πολύτιμους λίθους σε σπίτι στην Κηφισιά

Protagon Team Protagon Team 18 Μαΐου 2018, 16:02

Εντυπωσιακά ευρήματα και μία ακόμη σύλληψη έφερε ο νέος γύρος ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. για τη δράση του αδίστακτου κυκλώματος των αντικαρκινικών φαρμάκων που ξεκίνησε την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», σε έλεγχο που έγινε σε σπίτι στην Κηφισιά, βρέθηκαν 268 πολύτιμοι λίθοι, καθώς επίσης πέντε κούτες γεμάτες με αναβολικά.

Έρευνες έγιναν και σε ισόγειο αποθηκευτικό χώρο στην περιοχή της Πεύκης, που φέρεται να ανήκει στον 64χρονο Μ.Β., αρχηγικό μέλος του δεύτερου «πυρήνα» της εγκληματικής οργάνωσης και υπευθύνου για την αποθήκευση και εξαγωγή των κλεμμένων φαρμάκων σε χώρες του εξωτερικού. Σε εγκαταστάσεις της εταιρείας του στη λεωφόρο Συγγρού βρέθηκαν 19.750 ευρώ σε μετρητά και στο σπίτι του στη Γλυφάδα σφραγίδες τεσσάρων φαρμακευτικών εταιρειών.

Στο σπίτι της Κηφισιάς όπου βρέθηκαν οι πολύτιμοι λίθοι, διέμενε ο 36χρονος γιος του, τυπικά πρόεδρος της εταιρείας, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί συνολικά 21 άτομα, εκ των οποίων ήδη προφυλακίστηκαν τα επτά. Ο 64χρονος ιδιοκτήτης της φαρμακαποθήκης δεν προφυλακίστηκε, καθώς προσκόμισε στον ανακριτή έγγραφα σύμφωνα με τα οποία έχει ποσοστό αναπηρίας πάνω από 75%.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...