247
|

Παρελθόν ο Γιάννης Λάτσιος για τον ΑΝΤ1

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2018, 18:36
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 29/03/2018, 23:01

Παρελθόν ο Γιάννης Λάτσιος για τον ΑΝΤ1

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2018, 18:36
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 29/03/2018, 23:01

Οι χαμηλή τηλεθέαση του ΑΝΤ1 οδήγησε τον Γιάννη Λάτσιο, διευθυντή προγράμματος του καναλιού, στην αποχώρηση.

Ο Γ. Λάτσιος, επί χρόνια στέλεχος και πρόσωπο του ΑΝΤ1, ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι να οδηγήσει το κανάλι στη νέα εποχή και να το βοηθήσει να ανακάμψει από την χαμηλή πτήση της περυσινής σεζόν.

Ωστόσο, παρά τις μεταγραφές, τα φιλόδοξα σόου (το «Sunday Live» με Μακρυπούλια και Μουτσινά μέτρησε μόλις τέσσερα επεισόδα), τα τούρκικα σίριαλ (το «Μικρά Εγκλήματα» κόπηκε μέσα σε μια εβδομάδα αδυνατώντας να παρέχει ένα αξιοπρεπές lead in στο δελτίο ειδήσεων) και τα πολλά υποσχόμενα ριάλιτι (το χλιαρό «Nomads» δεν ήταν «Survivor», το «Hell’s Kitchen» είναι στη σκιά του «Master Chef») ο Γ. Λάτσιος δεν τα κατάφερε. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι πολύ συχνά ο ΑΝΤ1 βρισκόταν πιο χαμηλά στις μετρήσεις τηλεθέασης ακόμα και από το Mega, το οποίο ως γνωστόν φυτοζωεί και προβάλλει μόνο επαναλήψεις.

Κατά το ρεπορτάζ η αποχώρηση του Γ. Λάτσιου από τη θέση του διευθυντή προγράμματος έγινε ύστερα από συνάντησή του με τον Θοδωρή Κυριακού την Τετάρτη.

Στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνονταν ο στρατηγικός σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η παραγωγή και η τοποθέτηση του τηλεοπτικού προγράμματος του σταθμού. Παράλληλα, στην ευθύνη του Γ. Λάτσιου υπάγονταν όλες οι υποστηρικτικές, παραγωγικές και επικοινωνιακές μονάδες του Οργανισμού, που συντελούν στη διαμόρφωση και προώθηση του τηλεοπτικού περιεχομένου του Ομίλου στην Ελλάδα.

To βράδυ της Πέμπτης, μια ανακοίνωση 16 λέξεων επισημοποίησε το διαζύγιο: «Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει την από κοινού απόφαση με τον Γιάννη Λάτσιο να διακόψουν τη συνεργασία τους».

DZe4TzEXkAE0AKz

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...