234
Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων με τον συνήγορό του | ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ενοχος ο Στέλιος Διονυσίου – Οκτώ μήνες φυλακή με αναστολή

Protagon Team Protagon Team 9 Φεβρουαρίου 2018, 15:47
Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων με τον συνήγορό του
|ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ενοχος ο Στέλιος Διονυσίου – Οκτώ μήνες φυλακή με αναστολή

Protagon Team Protagon Team 9 Φεβρουαρίου 2018, 15:47

Ένοχος για εξύβριση και απείθεια κρίθηκε ο λαϊκός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου για το επεισόδιο που είχε  στις 30 Ιανουαρίου με αστυνομικό στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας. Το δικαστήριο τού επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό που ρύθμιζε εκείνη την ημέρα την κυκλοφορία στη συμβολή Βασιλίσσης Σοφίας και Δορυλαίου, στην πλατεία Μαβίλη, ο τραγουδιστής τον εξύβρισε και τον χτύπησε με τον καθρέφτη του ΙΧ του, όταν ο δρόμος έκλεισε από την ΕΛ.ΑΣ. και δεν του επετράπη να περάσει.

Η κατηγορία σε βάρος του Στέλιου Διονυσίου για επικίνδυνη σωματική βλάβη, μετατράπηκε σε απλή σωματική βλάβη από αμέλεια, ενώ έπειτα από αίτημα του συνηγόρου του, Βασίλη Καπερνάρου, αναγνωρίστηκε στον τραγουδιστή το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Ο αστυνομικός είχε καταγγέλλει ότι ο τραγουδιστής τον χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του όταν δεν του επέτρεψε να περάσει από το σημείο εξαιτίας των μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του ισραηλινού προέδρου Ρίβλιν. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες, ο Στέλιος Διονυσίου πάτησε γκάζι και προσπάθησε να σπάσει την κορδέλα της αστυνομίας που είχε τοποθετηθεί για το κλείσιμο του δρόμου.

Εκείνος όμως ορκίστηκε «στα κόκαλα του πατέρα του» ότι δεν τον  χτύπησε. «’Εσύ ορκίζεται ότι σε χτύπησα;’ του είπα», διηγείτο για το επεισόδιο, με τον αστυνομικό να απαντά: «Τι είμαστε παιδάκια να κάνουμε τέτοιος όρκους;». Λίγο αργότερα αμφότεροι κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα για τις εκατέρωθεν μηνύσεις και το μεσημέρι της Παρασκευής έπεσαν οι τίτλοι τέλους του επεισοδίου με την καταδίκη του τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...