591
Μάρλον Μπράντο και Ρίτσαρντ Πράιορ στην εποχή της σχέσης τους, την οποία αποκάλυψε ο Κουίνσι Τζόουνς | CreativeProtagon

Ηταν εραστές ο Μπράντο και ο Πράιορ;

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2018, 15:01
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 09/02/2018, 08:30
Μάρλον Μπράντο και Ρίτσαρντ Πράιορ στην εποχή της σχέσης τους, την οποία αποκάλυψε ο Κουίνσι Τζόουνς
|CreativeProtagon

Ηταν εραστές ο Μπράντο και ο Πράιορ;

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2018, 15:01
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 09/02/2018, 08:30

Κανείς τους δεν ζει πια, είναι πρωταγωνιστές μιας μακρινής εποχής. Οπου οι ταινίες ήταν διαφορετικές, ο κόσμος του σινεμά διαφορετικός και η κοκαΐνη άφθονη. Ναι ο Μάρλον Μπράντο και ο Ρίτσαρντ Πράιορ ήταν εραστές· ένα παράξενο ζευγάρι αν σκεφτείς ότι ο ένας ήταν ένας ξεκαρδιστικός κωμικός και ο άλλος ήταν… ο Μπράντο.

Τη σχέση τους αποκάλυψε, μεταξύ πολλών πολλών άλλων, ο θρυλικός μουσικός παραγωγός Κουίνσι Τζόουνς.

Ο 85χρονος Τζόουνς, γνώστης πάρα πολλών καταστάσεων στη μουσική και όχι μόνο βιομηχανία, έδωσε συνέντευξη στο διαδικτυακό Vulture του περιοδικού New York.

Και μίλησε για όλους και για όλα: για τον «κλέφτη» Μάικλ Τζάκσον και τους Beatles που κατά την άποψή του ήταν ό,τι χειρότερο είχε γνωρίσει ποτέ του, έως για τον δολοφόνο του Τζον Κένεντι –ο μαφιόζος Σαμ Τζιανκάνα που ήξερε τον πατέρα του Τζο Κένεντι και βοήθησε τον JFK να κερδίσει το Ιλινόι στις εκλογές του 1960– και για τη σεξουαλική ζωή του Μπράντο.

Εντάξει, ήταν λίγο-πολύ γνωστό ότι ο Μπράντο ήταν ένα τέρας της λίμπιντο. Οτι είχε σχέσεις τόσο με γυναίκες όσο και με άνδρες, ιδίως με συναδέλφους του, όπως ο Τζέιμς Ντιν και στην εποχή των «Φυγάδων του Μιζούρι» με τον Τζακ Νίκολσον.

5fZszZx-compressed
Μάρλον Μπράντο και Τζέιμς Ντιν στα 50s

Αλλά ο Κουίνσι Τζόουνς τον περιγράφει ως έναν άνθρωπο που θα πηδούσε οτιδήποτε, όχι οποιονδήποτε, οτιδήποτε.

Οπως χαρακτηριστικά είπε για τον Μπράντο: «ήταν ο πιο γοητευτικός motherfucker που γνώρισες ποτέ. Θα έκανε σεξ με οτιδήποτε! Οτιδήποτε. Θα έκανε σεξ με ένα γραμματοκιβώτιο. Τον Τζέιμς Μπάλντουιν, τον Ρίτσαρντ Πράιορ, τον Μάρβιν Γκέι». Και στην ερώτηση πώς ακριβώς το ξέρει, απάντησε πως εκτός του ότι, όπως λέει, χόρευαν cha cha μαζί με τον Μπράντο (και χόρευε πολύ) «δεν έδινε δεκάρα για το ποιος το ήξερε και ποιος όχι».

2475
Ο Πράιορ με τον Μπράντο την εποχή της σχέσης τους

Δεν υπήρξε κάποιο σοκ. Τουλάχιστον όχι από την οικογένεια του Πράιορ, ο οποίος ήταν γνωστός bisexual στο Χόλιγουντ. Η χήρα του Ρίτσαρντ Πράιορ, Λι, επιβεβαίωσε ότι ο Πράιορ διασκέδαζε πολύ την σχέση του με τον Μπράντο ακόμη κι όταν αυτή είχε τελειώσει. Η Λι Πράιορ εξήγησε πως τότε «ήταν η δεκαετία του ’70. Τα ναρκωτικά ήταν ακόμη καθαρά. Αν έπαιρνες πολλή κοκαΐνη, θα πήδαγες ένα καλοριφέρ και θα του έστελνες λουλούδια το πρωί».

Και όπως λέει η Λι Πράιορ, με την οποία ο ηθοποιός είχε παντρευτεί δύο φορές κι έμεινε μαζί της μέχρι τον θάνατο του το 2005, ο Ρίτσαρντ Πράιορ μιλούσε εκτενώς για τις σεξουαλικές του εμπειρίες με γυναίκες και άντρες, στα ημερολόγια του, τα οποία όπως ανακοίνωσε θα δημοσιευτούν μέσα στον χρόνο.

Πάντως τα όσα δήλωσε η Λι Πράιορ αμφισβήτησε η κόρη του ηθοποιού Ρέιν Πράιορ. Σε αναρτήσεις της στο Facebook η 49χρονη κωμικός περιέγραψε τη σεξουαλική ζωή του πατέρα της και επέμεινε ότι δεν είχε σχέσεις με τον Μπράντο. «Δεν υπήρξαν ούτε ταξίδια στο θέρετρό του στον Νότιο Ειρηνικό, ούτε λουλούδια, ούτε ερωτικές επιστολές. Ούτε καν ένας ρόλος στον κινηματογράφο. Ο πατέρας μου ήταν πολύ ανοιχτός όσον αφορά στην προσωπική του ζωή. Τόσο πολύ που η είδηση ότι είχε σχέσεις με μια τρανσέξουαλ στη δεκαετία του ’70 δεν ήταν καν είδηση».

Επίσης χλεύασε τα ΜΜΕ που εκμεταλλεύτηκαν τον Κουίνσι Τζόουνς, δημοσιεύοντας τη συνέντευξη ενός ηλικιωμένου ανθρώπου που χάνει τα λογικά του. «Και πάνω σε όλα αυτά», πρόσθεσε, «η αποκαλούμενη χήρα του πατέρα μου, έδωσε αξία (στη συνέντευξη), επειδή έχει ανάγκη νομιμοποίησής της (ως χήρα) και να καταστρέφει τον μπαμπά ακόμα και αφού έχει πεθάνει».

Ο Μπράντο πέθανε το 2004. Αλλά συνεχίζει να σαγηνεύει τη βιομηχανία του θεάματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...