Επικαιρότητα

Τζένιφερ Λόρενς: «Δεν μπορώ να ξεχάσω εκείνες τις γυμνές φωτογραφίες μου»

«Η βία που αισθάνθηκα ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορώ να την περιγράψω με λέξεις» είπε η 27χρονη οσκαρική ηθοποιός η οποία με αφορμή τη συζήτηση για τη σεξουαλική παρενόχληση θυμήθηκε το μεγάλο χακάρισμα του 2014
Protagon Team

Υπό τις συνεχιζόμενες αποκαλύψεις και καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις και παρενοχλήσεις στο Χόλιγουντ, η Τζένιφερ Λόρενς ήρθε να υπενθυμίσει ακόμα μία παραβίαση που πλήττει τις γυναίκες της βιομηχανίας του θεάματος: το «χακάρισμα» γυμνών φωτογραφιών, θύμα του οποίου είχε πέσει και ίδια με τη διαρροή προσωπικών φωτογραφιών της στο Διαδίκτυο το 2014, έναν χρόνο αφότου είχε τιμηθεί με Οσκαρ για την ερμηνεία της στον «Οδηγό Αισιοδοξίας».

Σε νέα συνέντευξη της στο The Hollywood Reporter, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε πολύς χρόνος για να ανακάμψει από το σκάνδαλο της δημοσιοποίησης γυμνών της φωτογραφιών και περιέγραψε την εμπειρία σαν ένα βιασμό διαρκείας σε παγκόσμια μετάδοση.

H Τζένιφερ Λόρενς στην τελευταία ταινία της το «Mother!», με τον Χαβιέ Μπαρδέμ

«Οταν έγινε το χακάρισμα, η βία που αισθάνθηκα ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορώ να την περιγράψω με λέξεις», δήλωσε η 27χρονη ηθοποιός.

Η Τζένιφερ Λόρενς φωτογραφημένη για το The Hollywood Reporter

Για να συμπληρώσει: «Νομίζω ότι ακόμα και σήμερα προσπαθώ να τη διαχειριστώ. Οταν το διαπίστωσα, αισθάνθηκα ότι η ασφάλειά μου δεν εξαρτάται από εμένα. Συνέβαινε από λεπτό σε λεπτό, ήταν σαν να με κρατούσαν όμηρο και κάθε ώρα έβγαινε στο φως και κάτι καινούργιο».

Σε πρόσφατη βράβευση στο Λος Αντζελες. Η Τζ. Λόρενς είναι μια από τις πιο ταλαντούχες -αν όχι η πιο ταλαντούχα- ηθοποιούς της νέας γενιάς (REUTERS/Mario Anzuoni)

«Αισθανόμουν σαν να με χτυπούσε μία συμμορία πλανητική, δεν υπήρχε ούτε ένα άτομο στον κόσμο που να μην μπορεί να δει αυτές τις προσωπικές μου φωτογραφίες. Αυτό μου ήταν δύσκολο να το ισορροπήσω».