262
Η φωτογραφία που ανήρτησε ο Ντάγκλας στα social media | Facebook/Michael Douglas

Μάικλ Ντάγκλας – Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Μια επέτειος για έναν γάμο που άντεξε

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2017, 10:12
Η φωτογραφία που ανήρτησε ο Ντάγκλας στα social media
|Facebook/Michael Douglas

Μάικλ Ντάγκλας – Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Μια επέτειος για έναν γάμο που άντεξε

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2017, 10:12

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά, γνωστό. Αλλά πόσο αντέχει; Αυτό αναρωτήθηκαν πολλοί όταν το 2000, ο 56χρονος τότε Μάικλ Ντάγκλας παντρεύτηκε την 31χρονη Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Ενας χολιγουντιανός γάμος που παρά τις εντάσεις, τις περιπέτειες και τη ρουτίνα τέτοιων σχέσεων στη βιομηχανία του θεάματος, άντεξε στον χρόνο.

Οι δύο αστέρες γιόρτασαν το περασμένο Σάββατο τη 17η επέτειο του γάμου τους, ο οποίος δεν πέρασε λίγα: η ασθένεια του Ντάγκλας (από καρκίνο στη γλώσσα) οδήγησε την Τζόουνς σε κατάθλιψη, μετά η ίδια αποκάλυψε ότι πάσχει από διπολική διαταραχή, έπειτα, το 2013, αποφάσισαν να ζήσουν χωριστά, αλλά έναν χρόνο αργότερα ξαναέσμιξαν.

Ο Μάικλ Ντάγκλας, στα 73 του πια, ανήρτησε μια φωτογραφία τους στο Facebook, γράφοντας «ευτυχισμένη επέτειο, αγάπη μου».

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ήταν πιο… φλύαρη και έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τον υπέρλαμπρο γάμο της.

«Πριν από 17 χρόνια σαν σήμερα είπα το “Ναι” στον καλύτερο μου φίλο και πατέρα του δυόμισι (τότε) μηνών γιου μας. Πίστευα ότι δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη μέρα από εκείνη, αλλά υπήρξε. Ευτυχισμένη επέτειο αγαπημένε μου Μάικλ. Με σένα στη ζωή μου, τον Ντίλαν και την Κάρις, κάθε μέρα είναι σαν ένα δωδεκάωρο φανταστικό πάρτι στο Πλάζα της Νέας Υόρκης. Σ’ αγαπάω. #love#lovestrong».

Ο γάμος της ουαλής ηθοποιού, φρέσκιας από τις εμπορικές επιτυχίες του «Ζορό» (με τον Αντόνιο Μπαντέρας) και της περιπέτειας «Διπλή Παγίδα» (με τον Σον Κόνερι), και του Μάικλ Ντάγκλας είχε κοστίσει 1,5 εκατ. δολάρια και η νύφη φορούσε τότε χειροποίητο νυφικό δια χειρός Κριαστιάν Λακρουά αξίας 140.000 δολαρίων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...