Ο Μίλος Τεόντοσιτς πανηγυρίζει τη νίκη απένατι στην παλιά του ομάδα | eurohoops.net
Επικαιρότητα

Και έχασε από την ΤΣΣΚΑ με 90-86 και δεν έπεισε ο Ολυμπιακός

Σε ένα από τα (βαθμολογικά) πιο αδιάφορα παιχνίδια της 30ής αγωνιστικής, αλλά με εκ διαμέτρου αντίθετο το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες, η ΤΣΣΚΑ νίκησε στη Μόσχα τον Ολυμπιακό
Protagon Team

Σε μία δυνατή πρόβα ενόψει της έναρξης της σειράς των πλέι οφ με την Αναντολού Εφές ο Ολυμπιακός την Παρασκευή «άγγιξε» το «διπλό» στο «σπίτι» της πρωταθλήτριας Ευρώπης, αλλά τελικά «έπεσε», στις λεπτομέρειες . Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 90-86, για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, και ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους από την κατοχυρωμένη τρίτη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 19-11.

Στο ματς της Παρασκευής οι Πειραιώτες δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο, αφού είναι σίγουροι τρίτοι και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν την Εφές. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αντιμετωπίσει αντίστοιχα την Μπασκόνια.

Τα δεκάλεπτα: 25-15, 47-37, 71-63, 90-86.

Τα ζευγάρια των πλέι οφ
(η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες – τζάμπολ στις 18/4):

  1. Ρεάλ Μαδρίτης-Νταρουσάφακα
  2. ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπασκόνια
  3. Ολυμπιακός-Εφές
  4. Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσέ

Στους ημιτελικούς του Final-4 της Πόλης (19-21/5) θα αναμετρηθούν

Νικητής 1-Νικητής 4

Νικητής 2-Νικητής 3

Σε περίπτωση πρόκρισης στο Final 4, οι «αιώνιοι» μπορούν να ανταμώσουν αγωνιστικά μόνο στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, το βράδυ της 21ης Μαΐου στο Sinan Erdem της Κωνσταντινούπολης.