195
|

Βρέθηκε αρχαιοελληνικό άγαλμα του Παναγιώταρου!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 27 Οκτωβρίου 2012, 07:46

Βρέθηκε αρχαιοελληνικό άγαλμα του Παναγιώταρου!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 27 Οκτωβρίου 2012, 07:46

Ελαφρώς εκνευρισμένος που έχασε την προσοχή του κοινού εξαιτίας της Λίστας Λαγκάρντ και προσπαθώντας να τραβήξει πάλι επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, ο Ηλίας Παναγιώταρος, έριξε στη μάχη των εντυπώσεων, τα μεγάλα μέσα.

Έτσι, σε συνέχεια της απογευματινής του δήλωσης ότι ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης «δεν είναι έλληνας, λόγω χρώματος», ο κ. Παναγιώταρος προχώρησε ακόμα πιο πέρα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο site της Χρυσής Αυγής, εικόνα αγάλματος της κλασσικής περιόδου, που αναπαριστά άγνωστο Έλληνα ημίθεο, ο οποίος εκτός ότι συμβολίζει το «Ελληνικό κάλος», παρουσιάζει και εκπληκτική ομοιότητα με τον ίδιο!

«Με τον τρόπο αυτό», είπε στην ομιλία του, «θα δοθεί επιτέλους μια αποστομωτική απάντηση σε όσους αμφισβητούν το εθνικό μας pedigree και την ελληνικότητα». Μάλιστα δεσμεύτηκε ότι εντός λίγων ημερών, το μπρούτζινο άγαλμα θα περάσει από ειδική διαδικασία λεύκανσης, προκειμένου να μη θυμίζει σε τίποτα τον Σοφοκλή και να παραπέμπει στην άρεια φυλή των Λαμπραντόρ.
 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News