168
Δοκιμαστική μεταμφίεση του Αλέξη Τσίπρα (αριστερά) σε μια προσπάθεια να μπερδέψει τους περιεργους που θέλουν να μάθουν τις επαφές του στο εξωτερικό | Digital Artwork: Moufanet

Θα μεταμφιέζεται ο Πρωθυπουργός όταν θέλει στο εξής να κάνει κρυφές συναντήσεις

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 7 Φεβρουαρίου 2017, 18:02
Δοκιμαστική μεταμφίεση του Αλέξη Τσίπρα (αριστερά) σε μια προσπάθεια να μπερδέψει τους περιεργους που θέλουν να μάθουν τις επαφές του στο εξωτερικό
|Digital Artwork: Moufanet

Θα μεταμφιέζεται ο Πρωθυπουργός όταν θέλει στο εξής να κάνει κρυφές συναντήσεις

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 7 Φεβρουαρίου 2017, 18:02

«Δεν πρόκειται για μυστικές συναντήσεις, απλώς για συναντήσεις που δεν θέλουμε να μαθευτούν», διευκρίνισε το μεσημέρι της Τρίτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκφράζοντας, παράλληλα, τη δυσαρέσκειά του για την αδιακρισία με την οποία αντιμετώπισε το ταξίδι στο Παρίσι η αξιωματική αντιπολίτευση.

Στη συνέχεια ο κ. Τζανακόπουλος έκανε λόγο για «αήθη καταπάτηση των προσωπικών δεδομένων του Αλέξη Τσίπρα από τους πολιτικούς του αντιπάλους» που λειτούργησαν, όπως είπε χαρακτηριστικά, σαν «κουτσομπόλες της γειτονιάς που δεν αφήνουν έναν άνθρωπο να αγιάσει».

Οπως μάλιστα αναφέρεται σε non paper του Μεγάρου Μαξίμου, το πρωθυπουργικό αεροπλάνο -ως γνωστόν- αποτελεί ιδιωτικό χώρο του Πρωθυπουργού, ιδιαίτερα όταν έχει τα κουρτινάκια τραβηγμένα. Και ο Πρωθυπουργός μπορεί να το κάνει ό,τι θέλει, συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Αμα θέλει του βάζει φωτιά και το καίει» κατέληξε.

Μάλιστα, για να μάθουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι να είναι περίεργοι, στο εξής ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο δεν θα τους ενημερώνει για τις συναντήσεις που θα έχει, αλλά για να ξεφεύγει από τα περίεργα βλέμματα θα κάνει αυτές τις συναντήσεις μεταμφιεσμένος. Και σε υπαίθριες, ερημικές τοποθεσίες!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News