176
«Ο Τσάρος και η star» ήταν ο τίτλος που έδωσαν τα διεθνή media για να περιγράψουν την νέα hot σχέση του Χόλιγουντ | Digital Artwork: Moufanet

Παπαράτσι «έπιασαν» Τσακαλώτο – Γιόχανσον σε κρυφή νυχτερινή έξοδο για κοκτέιλ

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 17 Μαρτίου 2017, 11:28
«Ο Τσάρος και η star» ήταν ο τίτλος που έδωσαν τα διεθνή media για να περιγράψουν την νέα hot σχέση του Χόλιγουντ
|Digital Artwork: Moufanet

Παπαράτσι «έπιασαν» Τσακαλώτο – Γιόχανσον σε κρυφή νυχτερινή έξοδο για κοκτέιλ

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 17 Μαρτίου 2017, 11:28

Οταν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έλεγε στην επιτροπή της Βουλής ότι «αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει 2% πλεόνασμα και εκείνος θέλει να βγει για κοκτέιλς με την Σκάρλετ Γιοχάνσον» κανείς δεν φαντάζονταν ότι εκείνη τη στιγμή είχε στο μυαλό του πώς θα περνούσε το βράδυ του.

Ομως λίγες ώρες αργότερα ο φακός των παπαράτσι συνέλαβε τον υπουργό Οικονομικών πιασμένο χέρι-χέρι με τη «μούσα του Γούντι Αλλεν, να βγαίνουν από το γνωστότερο κοκτέιλ μπαρ του Λονδίνου ενώ η γλώσσα του σώματός τους μόνο… αδιαφορία δεν μαρτυρούσε.

Το ζευγάρι μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των φωτογράφων προσπάθησε να καλυφθεί αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Μετά από πολλές ώρες το γραφείο του κ. Τσακαλώτου έβγαλε ανακοίνωση όπου επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατηγορώντας τον ότι με συνεργασία των ακραίων κύκλων των δανειστών «έστησε» όλη αυτή την ιστορία της φωτογράφισης για να πετύχει τον στόχο πλεονάσματος του 2% και να υπονομεύσει της προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης.

Πάντως όπως φαίνεται η σχέση των δύο έχει προχωρήσει αρκετά καθώς φήμες θέλουν τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να έχει γνωρίσει την Σκάρλετ Γιόχανσον στους 53 για να πάρει την ευχή τους.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News