118
Η Πάολα αγκαλιά με τον Τζορτζ Μάικλ ποζάρουν για την αφίσα που πλημμύρισε την Αθήνα. Μια διαχρονική καλλιτεχνική συνύπαρξη | Digital Artwork: Moufanet

Η Πάολα θα τραγουδήσει Τζόρτζ Μάικλ!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 27 Δεκεμβρίου 2016, 14:49
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 14/12/2016, 14:36
Η Πάολα αγκαλιά με τον Τζορτζ Μάικλ ποζάρουν για την αφίσα που πλημμύρισε την Αθήνα. Μια διαχρονική καλλιτεχνική συνύπαρξη
|Digital Artwork: Moufanet

Η Πάολα θα τραγουδήσει Τζόρτζ Μάικλ!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 27 Δεκεμβρίου 2016, 14:49
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 14/12/2016, 14:36

Φαίνεται ότι η αποδοχή που γνώρισε η ερμηνεία της σε τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι έδωσε την απαραίτητη δύναμη στην Πάολα να προχωρήσει σε μια αλλαγή στην καριέρα της και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε νέο ρεπερτόριο.

Η ίδια μιλώντας για τις επικείμενες εμφανίσεις της στο «Φέιθ Λάιβ Στέιτζ» (που προφανώς πήρε το όνομά του από την πασίγνωστη επιτυχία του Τζορτζ Μάικλ) μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση της με τον κύπριο star και για τον τρόπο που τα τραγούδια του σημάδεψαν την καριέρα της.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του προγράμματος υπογράφει ο γνωστός μαέστρος Πάμπος Πάμπου, συμπατριώτης του Τζόρτζ Μάικλ από την Κύπρο ενώ όπως υπολογίζεται οι δεκάδες χιλιάδες fans της Πάολας αναμένεται να ακολουθήσουν το νέο της εγχείρημα με ενθουσιασμό.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News