325
|

ΕΣΗΕΑ: «Οι αποκωδικοποιητές κλέβουν τα φωνήεντα»!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 20 Ιουλίου 2012, 06:57

ΕΣΗΕΑ: «Οι αποκωδικοποιητές κλέβουν τα φωνήεντα»!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 20 Ιουλίου 2012, 06:57

Μια από τις μεγαλύτερες συνωμοσίες της Παγκόσμιας Νέας Τάξης, με στόχο να κάμψει ύπουλα την αντίσταση της Ελλάδος στα σχέδιά της, φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη! Με τη βοήθεια και αυτή τη φορά, των γνωστών ανθελληνικών επιστημονικών κύκλων που, υποχρέωσαν με αφορμή το ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα, χιλιάδες έλληνες να βάλουν μέσα στο σπίτι τους, τους γνωστούς δήθεν αθώους αποκωδικοποιητές!

Σύμφωνα όμως με όλες τις ενδείξεις, οι αποκωδικοποιητές MPEG-4, που όλοι έσπευσαν να προμηθευτούν, μόνο αθώοι δεν είναι: Κατ΄αρχήν ήδη από τις πρώτες ώρες λειτουργίας του αποκλειστικού ψηφιακού σήματος, έχουν σημειωθεί πλήθος καταγγελίες ότι σε συγκεκριμένες «αντιστασιακές» εκπομπές δημοσιογράφων που δεν εξυπηρετούν τα σχέδια της Μέρκελ και της παρέας της, εξαφανίζονται μυστηριωδώς τα φωνήεντα από τον λόγο τους και αντικαθίστανται αυθαίρετα από «δοσιλογικούς» φθόγγους!

Δηλαδή, κάθε φορά π.χ. που εκφράζει την ηρωική αντιστασιακή γνώμη του για την Μέρκελ, ο Γιώργος Τράγκας (βλ. εικόνα), αντί να μεταδοθεί ολόκληρη η λέξη, με τα ωμέγα της και τα όλα της, ακούγονται μόνο τα σύμφωνα, καθώς ο αποκωδικοποιητής έχει ρουφήξει τα υπόλοιπα! Πράγμα που η ΕΣΗΕΑ δεν σκοπεύει να επιτρέψει, καθώς αποτελεί πρωτοφανή παρέμβαση στην ελευθερία της έκφρασης!

Επίσης, έγκυρα blogs, καταγγέλουν ότι οι αποκωδικοποιητές MPEG 4 που καλόπιστα έβαλαν στο σπίτι τους οι έλληνες, διαθέτουν εκτός από το σύστημα εξαφάνισης φωνηέντων και ειδικό κρυφό αεροζόλ, ώστε να ψεκάζουν πλέον και ψηφιακά, τον κόσμο με τις γνωστές ουσίες απευθείας στο σαλόνι του, χωρίς να χρειάζονται τα αναλογικά αεροπλάνα, πού λόγω ύψους δεν είχαν τόσο άμεσα αποτελέσματα.

Τέλος, έλληνες βουλευτές, ετοιμάζουν επερώτηση στη Βουλή, επειδή υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως οι νέοι αποκωδικοποιητές είναι εφοδιασμένοι με το γνωστό σύστημα HARP, που επηρεάζει τον καιρό και προκαλεί σεισμούς.

Η ΕΣΗΕΑ, πάντως ήδη τιμώρησε με 3μηνη διαγραφή, γνωστό δημοσιογράφο που προσπάθησε ύπουλα να αποπροσανατολίσει το κοινό, μιλώντας σπό το κανάλι του σε greenglish.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook