391
Ευτυχώς ο Πάνος Καμμμένος είναι κοντά στον Θεό | intimenews

Μία προσευχή για τον Πάνο Καμμένο

Ανδρέας Στασινός Ανδρέας Στασινός 5 Σεπτεμβρίου 2016, 08:27
Ευτυχώς ο Πάνος Καμμμένος είναι κοντά στον Θεό
|intimenews

Μία προσευχή για τον Πάνο Καμμένο

Ανδρέας Στασινός Ανδρέας Στασινός 5 Σεπτεμβρίου 2016, 08:27

Στο twitter προσεύχονται για τον Πάνο Καμμένο. Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, ο επικεφαλής του στρατού μας, ο πολιτικός άνδρας που στέκεται μπροστά στον λόγο του όπως ο εύζωνας ενώπιον της σημαίας, δεν αποκλείεται να παραιτηθεί. Η χορήγηση τηλεοπτικής άδειας στον όμιλο Καλογρίτσα θέτει τον άνδρα αντιμέτωπο με τους καιρούς. Λίγες μέρες πριν από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ο Πάνος Καμμένος είχε αναρτήσει το παρακάτω tweet.

Τώρα έχει δύο επιλογές. Είτε να παραιτηθεί, είτε να κινήσει γη και ουρανό (και θάλασσα, με το Ναυτικό) προκειμένου να έρθουν στο φως εκείνα τα στοιχεία που θα αποτρέψουν τη χορήγηση τηλεοπτικής άδειας στον Καλογρίτσα. Υπάρχει βέβαια και μία τρίτη επιλογή, η πιο πιθανή: να βγει σε μία εκπομπή και να πει: «καλό είναι να μη μιλάνε εκείνοι που παρέδωσαν τη χώρα στους τοκογλύφους κάνοντας μπίζνες με τη διαπλοκή». Και κάπου εκεί θα τελειώσει η ιστορία. Αλλωστε δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία.

Στο twitter προσεύχονται για τον Πάνο Καμμένο: #PrayForKammenos. Κάποιοι τολμούν να αστειευτούν με την πολιτική του συνέπεια. Θυμίζουν, για παράδειγμα, ότι αν ο υπουργός εννοούσε αυτά που έλεγε, θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί και όταν:

Ψηφίστηκε το τρίτο μνημόνιο. Είναι γνωστό πώς από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην κυβέρνηση έλεγε ότι μνημόνιο δεν πρόκειται να ψηφίσει. «Ούτε νεκρός δεν συνεργάζομαι με όσους θα ψηφίσουν μνημόνια». Τελικώς το υπερασπίστηκε στη Βουλή χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Και δεν είναι και ζόμπι.

Αυξήθηκε ο ΦΠΑ στα νησιά. Είχε χαρακτηρίσει την αύξηση εγκληματική και αντισυνταγματική. Εμεινε, όμως, να υπηρετεί μία κυβέρνηση που εγκληματεί με αντισυνταγματικά μέτρα.

Ο Γιάννης Μουζάλας παρέμεινε στη θέση του. Στην αρχή ο υπουργός είχε ζητήσει την παραίτηση του. Μετά ανακοίνωσε άρση της εμπιστοσύνης μόνο προς το πρόσωπο του!

Ο Νίκος Φίλης αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη σχετικά με τις δηλώσεις του για τη γενοκτονία των Ποντίων. Αφρούς έβγαζε τότε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας.

Ομως όλα αυτά αδικούν τον υπουργό. Ποτέ, μα ποτέ, ο Πάνος Καμμένος δεν απείλησε με παραίτηση. Είπε ότι «δεν δέχεται», ότι «απαιτεί», ότι «περιμένει από τον Πρωθυπουργό να…» Ουδέποτε εκστόμισε τη λέξη «παραίτηση». Πρώτον διότι ξέρει ότι ο κύριος Βασίλης μπορεί να στείλει και αυτοκίνητο για να τον παραλάβει από το υπουργείο. Και δεύτερον επειδή δεν θα στερηθεί εύκολα το ηδονικό συναίσθημα του να γελάς μέσα στα μούτρα αφελών και μη. Μην ανησυχείτε, λοιπόν, η πατρίδα δεν θα στερηθεί τον ηγέτη, ούτε ο μπερές το εθνόσημο, μήτε η σημαία τον ιστό της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News