141
|

Κρακεράκια με ροκφόρ

Αντώνης Πανούτσος Αντώνης Πανούτσος 1 Απριλίου 2010, 10:10

Κρακεράκια με ροκφόρ

Αντώνης Πανούτσος Αντώνης Πανούτσος 1 Απριλίου 2010, 10:10

Τη Μεγάλη Εβδομάδα η μητέρα μου κάθε μεσημέρι έφτιαχνε κρακεράκια με ροκφόρ. Τη Μεγάλη Πέμπτη, όμως, αντί για κρακεράκια με ροκφόρ έφτιαχνε κρακεράκια με μπρικ. Την Μεγάλη Παρασκευή νηστεύαμε από το πρωί μέχρι τις επτά το απόγευμα και μετά έφτιαχνε κρακεράκια με ροκφόρ. Για το Πάσχα έστελνε αρνί να το ψήσουνε στο φούρνο αλλά και τις υπόλοιπες Κυριακές του χρόνου έστελνε αρνί να το ψήσουνε στο φούρνο.


Πώς να φτιάξετε και εσείς κρακεράκια με ροκφόρ αλά κυρά-Λένη.

Βγάζετε τα κρακεράκια από το περιτύλιγμά τους και τα βάζετε σε ένα στρογγυλό πιάτο. Κάνετε το ίδιο με το περιτύλιγμα από το ροκφόρ. Κόβετε το ροκφόρ σε μικρά κομματάκια approximately στην διάμετρο που έχουν τα κρακεράκια και το τοποθετείτε επάνω τους. Σερβίρετε το πιάτο σε θερμοκρασία δωματίου.

Πώς να φτιάξετε και εσείς αρνάκι αλά κυρά- Λένη.
Πεθαίνετε πρώτα. Την συναντάτε και την ρωτάτε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News